Un alt lider PNL îi acuză pe Ponta și Dragnea de amenințări

După ce Crin Antonescu a declarat că liberalul George Scutaru a fost amenințat de Victor Ponta, un lider PNL îi acuză pe premier și pe vicepremierul Liviu Dragnea că l-au amenințat. 

Președintele PNL de Alba Iulia, Florin Roman, a declarat, vineri, că "ameninţarea a devenit o politică de stat". Spune că a simțit-o pe pielea lui de două ori, când a fost amenințat direct de vicepremierul Liviu Dragnea, după o întâlnire privind regionalizarea, şi indirect de premierul Victor Ponta, prin intermediul unui alt lider PSD.

"Din păcate pentru o ţară democratică, ameninţarea a devenit o politică de stat. Am simţit-o pe propria piele de două ori. Prima dată, când a avut loc întâlnirea de la Sibiu privind regionalizarea şi am atras atenţia acolo, în prezenţa ministrului Liviu Dragnea, că am fost invitaţi la un simulacru şi după această întâlnire l-am invitat pe domnul Dragnea şi la Alba Iulia, să facem o conferinţă despre regionalizare, iar domnul Dragnea mi-a transmis la momentul respectiv personal că nu crede că îmi doresc să vină la Alba Iulia pentru că, dacă o să vină la Alba Iulia, o să aibă grijă domnia sa să mă pună la punct. Aşa cum ştiţi, în momentul respectiv în judeţul Alba, la Consiliul Judeţean era, ca şi acum, o alianţă PDL-PNL.

Un al doilea moment de acest gen s-a consumat după inaugurarea tronsonului de autostradă de pe culoarul IV, după ce a avut loc un accident în lanţ, iar eu am cerut demisia directorului CNADNR, un lider important al PSD, căruia nu o să îi dau numele pentru că nu pot face dovada fiind o discuţie telefonică, mi-a transmis că ar fi bine să nu mai cer demisia directorului CNADNR după acel accident întrucât premierul Victor Ponta este foarte supărat şi mi-a transmis să îmi bag minţile în cap. I-am spus atunci că astfel de practici sunt caracteristici comuniştilor sau PSD-iştilor, şi nu Partidului Naţional Liberal", a spus Roman, scrie Mediafax

VEZI și: Antonescu dezvăluie ce liberal a amenințat Ponta cu pușcăria

Florin Roman spune că a vorbit abia acum pentru că "Acum am văzut declaraţia domnului Dragnea prin care îl făcea mincinos pe preşedintele PNL, Crin Antonescu, şi pe domnul Scutaru şi am vrut să vă confirm că acesta este stilul lor de lucru şi ei (liderii PSD - n.r.) consideră că proferând ameninţări şi injurii se impun. Se impun probabil la ei, la PSD, nu la PNL". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel