Un adolescent din Vâlcea a tras cu un pistol tip airsoft spre alt tânăr

Foto ilustrativ Pixabay
Foto ilustrativ Pixabay

Un adolescent a tras cu o armă de tip airsoft într-un alt tânăr.

Poliţiştii din municipiul Râmnicu Vâlcea fac cercetări în cazul unui tânăr de 17 de ani care, luni seara, ar fi tras cu un pistol de tip airsoft înspre un alt tânăr în vârstă de 15 ani, scrie Agerpres. 

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţiei Judeţean (IPJ) Vâlcea, între cei doi ar fi avut loc un conflict verbal, tatăl băiatului de 15 ani fiind cel care a sesizat incidentul autorităţilor.

Totul a pornit de la un conflict verbal

"Din primele verificări, poliţiştii au stabilit că, în urma unui conflict verbal, un tânăr de 17 ani ar fi tras cu o armă de tip airsoft înspre un un băiat de 15 ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea. În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea situaţiei de fapt şi luarea măsurilor care se impun", au precizat reprezentanţii IPJ Vâlcea.

Pistolul a fost ridicat şi a fost întocmit un dosar penal pentru lovire şi alte violenţe, tânărul de 17 ani primind şi o amendă de 2.000 de lei pentru deţinerea de arme neletale. Conform Legii 295/2004, armele de acest tip pot fi procurate în România doar de persoanele care au împlinit 18 ani. 

Suporter prins cu un pistol şi un spray lacrimogen în maşină, la controlul dinaintea partidei FCSB - Rapid

Un suporter a fost prins cu un pistol şi un spray lacrimogen în maşină, la controlul dinaintea partidei FCSB - Rapid. În jurul orei 18:20, pe timpul controlului autovehiculelor intrate în arena sportivă, într-un autoturism au fost găsite un pistol de tip airsoft, mai multe materiale pirotehnice şi un spray iritant-lacrimogen.

În cauză, au fost întocmite actele necesare începerii cercetărilor şi au fost predate lucrătorilor din cadrul Poliţiei Capitalei.  Citește continuarea AICI.

Focuri de armă în Constanţa, mai multe maşini au fost distruse

Poliţiştii au fost sesizaţi prin 112 de un cetăţean cu privire la cele petrecute.

"În cursul zilei de ieri, în jurul orei 22,30, poliţiştii Secţiei 5 au fost sesizaţi, de către un bărbat, cu privire la faptul că, o persoană necunoscută ar fi tras cu un pistol de tip airsoft, pe Aleea Albatrosului din municipiul Constanţa. Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind identificate mai multe autoturisme distruse, precum şi geamul unui imobil", se arată într-un comunicat de presă transmis de IPJ Constanța la sfârșitul lunii noiembrie 2021. Citește continuarea AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel