Un adolescent de 17 ani, lovit de tramvai în Capitală. Traficul, blocat în zona accidentului

Foto: Facebook Societatea de Transport București - STB SA
Foto: Facebook Societatea de Transport București - STB SA

Un tânăr de 17 ani a fost lovit de tramvai în Capitală.

Un adolescent în vârstă de 17 ani a fost lovit de tramvai în Capitală, în zona Bulevardul Timişoara, transmite Realitatea Plus. Tânărul a suferit mai multe răni ușoare și a fost transportat la spital pentru a i se acorda îngrijiri medicale.

Circulația a fost blocată la fața locului deoarece oamenii legii fac cercetări după producerea acestui accident. Societatea de Transport București a pus la dispoziția călătorilor două linii de navetă care să suplimenteze necesitatea de transport public în zonă. Circulația rutieră în zona Bulevardului Timișoara ar fi extrem de aglomerată luni dimineața.

Reamintim că un alt incident s-a produs la începutul lunii mai, tot în Capitală. Atunci un tramvai nu a oprit în stație și a intrat direct în mai multe mașini care făceau stânga pe linia de tramvai. De această dată, victimă a picat o mamă care urca un cărucior, în care se afla copilul său, în tramvai.  S-a întâmplat pe linia tramvaiului 32, ce face legătura între Șoseaua Alexandriei și Piața Unirii. Vezi mai mult AICI.

Vaslui: Un TIR s-a răsturnat, duminică, pe DE 581

Un alt accident a avut loc duminică pe DE 581. Un TIR s-a răsturnat în localitatea Creţeşti, pompierii intervenind pentru asigurarea măsurilor PSI în zonă, au informat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui.

"Secţia de pompieri Huşi a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă, autospecială echipată cu modul pentru descarcerare-deblocare, o ambulanţă SMURD tip B2 şi echipaje specializate pentru asigurare măsurilor PSI la un accident rutier produs pe DE581, în dreptul localităţii Creţeşti. În accident a fost implicat un autovehicul de mare tonaj. La sosirea echipajelor de intervenţie, a fost găsit un autotren răsturnat în afara carosabilului, conducătorul auto autoevacuându-se. Din rezervorul autotrenului se scurgea combustibil. Bărbatul a fost evaluat şi a primit primul ajutor, ulterior refuzând transportul la o unitate medicală", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu.

Poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel