Șumudică s-a dat iar în spectacol în Turcia. Victorie în campionat

Kayserispor, echipă antrenată de Marius Șumudică, a câștigat astăzi duelul cu Kasimpașa, din campionat. Victoria a adus zâmbetul pe buze suporterilor lui Kayseri, dar și modul inedit de a sărbători al antrenorului român.

Kayserispor a reușit să câștige cu scorul de 3-2 împotriva celor de la Kasimpașa. Meciul nu a început bine pentru Șumudică. Kasimpașa a deschis scorul încă din minutul 2, prin Diagne. Turuc a restabilit egalitatea în minutul 20, după cea a finalizat cu capul din centrarea lui Kas. În minutul 74, Kayserispor a trecut în avantaj, după un șut plasat al lui Badji, din interiorul careului. Golul de 2-1 l-a făcut pe Marius Șumudică să se dea din nou în spectacol. De bucurie, s-a pus în genunchi și a început să sărute gazonul.

Kayseri a majorat diferența, încriind prin Umut Bulut, dintr-o lovitură de pedeapsă. Echipa oaspete a mai înscris o dată, în prelungirile partidei, din penalty, prin Mahmoud Ahmed Ibrahim Hassan.

Silviu Lung jr și Cirsti Săpunaru au fost integraliști, William de Amorim de Amorim a fost rezervă, iar Fernando Boldrin, care a împlinit 29 de ani în ziua meciului, nu a făcut parte din lot. 

Șumudică se ține tare după Beșiktaș

După această victorie, Kayseri a acumulat 36 de puncte în 23 de etape și s-a apropiat la 3 puncte de Beșiktaș, ocupanta locului 4, care are un meci mai puțin disputat.

„În repriza secundă am jucat cel mai bun fotbal al nostru din acest sezon. Sunt supărat totuși pe atitudinea băieților din ultimele 5 minute de joc. Sunt fericiți că am obținut victoria. Trebuie să obținem neapărat măcar 4 puncte în următoarele două etape", a declarat Marius Șumudică.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel