Ultimă oră: Planorul dispărut în luna august a fost găsit. Ce s-a aflat despre pilot

Planorul pilotat de Mircea Crăciun, care a dispărut pe 6 august, ar fi fost găsit sâmbătă, în județul Brașov. Informația a fost confirmată după câteva ore de la apelul la 112 al unui turist care a văzut epava planorului. 

UPDATE 14:20: Ciprian Aldea, purtător de cuvânt al Jandarmeriei Brașov a declarat la Antena 3: Primele echipe au ajuns la fața locului și au connfirmat că este acel planor. Persoana care pilota planorul este se pare decedată într-o condiție nu foarte bună. Acum, la fața locului sunt așteptați procuroarea desemnată pentru acest caz și colegii de la poliția națională pentru continuarea cercetărilor".

....

Știrea inițială:

Potrivit Antena 3, planorul a fost găsit la câțiva kilometri distanță de Cabana Postăvarul. 

"Deocamdată nu putem să confirmăm aceste informații. S-a primit un apel de la niște turiști în jurul orei 11:45. Se deplasează la fața locului echipe formate din salvamontiști, jandarmi montani, poliție, ISU pentru a verifica aceste informații.  

Este vorba de masivul Postăvarul, zona Muchia Cheii, Sunt zone greu accesibile", a precizat Cătălin Sfreja, purtător de cuvânt ISU Brașov, la Antena 3.

În seara zilei de 6 august, în jurul orei 21.50, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Braşov a fost sesizat de ROMATSA despre faptul că un planor care a decolat în jurul orei 12.30 din zona Aerodromului Ghimbav nu a mai revenit la bază.

Avionul de mici dimensiuni era pilotat de Mircea Crăciun, în vârstă de 56 de ani, care avea mii de ore de zbor la activ, fiind considerat unul dintre cei mai experimentați piloți de planoare.

Citește și: Planor dispărut: Mesaj tulburător din partea familiei pilotului Mircea Crăciun

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel