Planor dispărut: Mesaj tulburător din partea familiei pilotului Mircea Crăciun

Familia pilotului Mircea Crăciun, dispărut cu planorul în urmă cu o săptămână, a postat un mesaj emoționant pe pagina de Facebook, creată special pentru opiniile apropiaților şi ale colegilor de zbor ai bărbatului cu privire la itinerarele unde ar putea fi căutat.

În cadrul mesajului postat de către unul dintre fiii pilotului Mircea Crăciun pe pagina intitulată «Să-l găsim pe Mircea Crăciun», familia celui dispărut mulţumeşte pentru profesionalismul şi promptitudinea tuturor efectivelor implicate în căutări și transmite că oricine dorește să participe la căutări este binevenit.

"Dorim sa ne exprimam multumirea fata de promptitudinea si profesionalismul tuturor efectivelor implicate in cautarea tatalui nostru, Mircea Craciun.

Am urmarit personal desfasurarea cautarilor si am fost impresionati de eforturile depuse de echipele de coordonare, factori de decizie, piloti, tehnicieni si personal auxiliar. Am scotocit padurile impreuna cu personalul ISU, salvamont, padurari si voluntari. Am vazut o buna organizare si am simtit ca toti oamenii implicati au inteles tensiunea prin care trecem. Altruismul tuturor ne-a coplesit. Le multumim din suflet pentru tot efortul.

Multumim de asemenea Aeroclubului Romaniei, personalului MAI si Mapn si voluntarilor care s-au implicat cu propriile aeronave, parapante sau alte mijloace tehnice.

Chiar daca timpul este cumva impotriva noastra, noi vom continua cautarile cu orice mijloace si oricate sacrificii. Tatal nostru a iubit enorm muntii peste care a zburat si care l-au ajutat sa-si tina aripile sus. Pe aceeasi munti trebuie sa-i convingem acum sa ni-l dea inapoi. Mircea Craciun, omul pasare, trebuie sa se intoarca la familia si prietenii lui.

Natura ne-a arata inca o data ca este mai puternica decat oricine. Insa, tot ea ne va arata drumul catre tatal nostru. Oricine doreste sa participe la cautari este binevenit.
Am infiintat o pagina pe Facebook in care vom posta opiniile noastre si ale colegilor de zbor apropiati lui Mircea Craciun, cu privire la itinerarii plauzibile unde ar putea fi cautat. Pagina este intitulata "Sa-l gasim pe Mircea Craciun". Aici ne vom coordona cautarile. Multumim inca o data tuturor si cat mai curand sa creem o pagina cu titlul "L-am gasit pe Mircea Craciun".
Multumim!", este mesajul postat de fiul lui Mircea Crăciun.

Planorul pilotat de Mircea Crăciun a dispărut pe 6 august.

ROMATSA, ipoteză sumbră: De ce nu este găsit planorul dispărut

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel