”Ultima fotografie” cu maica Siluana Vlad, o personalitate importantă a bisericii: Mâna și privirea...

”Ultima fotografie” cu maica Siluana Vlad, o personalitate importantă a bisericii: Mâna și privirea...
”Ultima fotografie” cu maica Siluana Vlad, o personalitate importantă a bisericii: Mâna și privirea...

Jurnalistul Răzvan Bucuroiu a postat ultima fotografie pe care a primit-o cu maica Siluana Vlad.

'11 mai 2021: ultima fotografie primită de la maica Siluana Vlad. Mâna și privirea...!', a scris Răzvan Bucuroiu, pe contul său de Facebook.

Iată fotografia:

Amintim faptul că maica Siluana Vlad a trecut la Domnul în seara zilei de 8 iunie 2021. 'A trecut la Domnul în seara aceasta, la câteva zile după ce împlinise 77 de ani, Schimonahia Siluana Vlad (28 mai 1944 - 8 iunie 2021). Dumnezeu să o așeze întru binemeritată odihnă în locașurile drepților! Să ne revedem în Rai, Maica mea dragă!', a scris părintele Constantin Sturzu (Vezi știrea aici)

De asemenea, părintele Vasile Ioana a transmis un mesaj după ce maica Siluana Vlad s-a dus la Domnul.

'Maica Siluana Vlad s-a dus la Domnul! Merge la Cer cu o bogată zestre: a luminat sufletele atâtor tineri, a format o frumoasă obște, a umplut sufletele românilor de bucurii duhovnicești cu sfaturile sale pline de înțelepciune și de căldură de mamă bună!

Măicuță dragă! Să ne pomeniți și pe noi de acolo de Sus, și să vă rugați Domnului pentru poporul nostru dreptcredincios, iubitor de Dumnezeu!', a transmis părintele Vasile Ioana (Vezi știrea aici)

Maica Siluana Vlad a fost coordonatoarea Centrului de Formare și Consiliere „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil” și stareța Mănăstirii „Sfântul Siluan Athonitul” din Iași. Maica Siluana Vlad era o personalitate importantă a Bisericii. Va rămâne în mentalul colectiv și prin numeroasele conferințe și prelegeri susținute pe teme de actualitate. 

Până la 30 de ani, maica Siluana Vlad susținea că era 'atee' și 'foarte revoltată împotriva credinței'.(VEZI ȘTIREA AICI)

Maica Siluana Vlad a studiat filosofia la Universitatea din București. După absolvirea facultății, a predat filosofia ca preparator timp de 1 an la Universitatea din Galați. A început să se implice alături de tineri în acţiuni sociale. După anul 1990 s-a implicat în fondarea Asociaţiei Studenţilor Creştini Ortodocşi Romani (ASCOR) din Galaţi.

S-a călugărit la vârsta de 49 de ani, în anul 1993, la Mănăstirea Christiana din Bucureşti, la îndrumarea duhovnicului său. La mănăstire şi-a continuat activitatea caritabilă şi socială, desfăşurând activităţi de binefacere în rândul copiilor străzii şi oferind îndrumare tinerilor.

În conferințele susținute, Maica Siluana Vlad a abordat teme de actualitate.

VIDEO:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel