Udrea, povestea arestării pas cu pas. Tăbăcaru: ”Cu mâna pe pistol. Așa e!”

Cornel Tăbăcaru, omul de afaceri care a fost aproape de Elena Udrea în ultimele momente înainte de arestare, a povestit cu lux de amănunte momentul arestării fostului ministru.

Tăbăcaru, rezident costa-rican, a fost invitat în emisiunea lui Victor Ciutacu, l-a contrazis pe acesta atunci când a întrebat dacă fetița Elenei Udrea a fost ”smulsă din brațele mamei de un stat crud”:

”Nu, nu nu! Începem cu nu! Nu este vorba de niciun fel de stat crud sau vreo procedură care să ducă la aceste atitudini sentimentale. Numărul unu: pe stradă a acționat Interpolul. Numărul doi: acolo se acționează după carte. Pe multă lume am auzit pe aici că dom'le, ăla de la Interpol avea mâna pe pistol. Și ce? Cine a călătorit prin America știe că dacă cumva n-ai văzut semnalul polițistului sau dintr-un motiv sau altul nu ai oprit când trebuie, mașina poliției oprește în spatele tău, în dreptul tău vin doi polițiști, amândoi din mașină, nu în dreptul portierei ca să nu fie cumva împușcat, ci stă în dreptul stâlpului, unul îți cere actele, iar celălalt stă cu mâna pe pistol. Așa este la carte”, a spus Tăbăcaru la România Tv.

Cum s-a desfășurat evenimentul arestării Elenei Udrea, conform relatării lui Cornel Tăbăcaru:

Unu: ”Ofițerul de la Interpol a spus: ”Sunteți Elena Udrea?”; ”Da!”; ”Buletinul.”; ”Poftiți.”; ”Sunteți singură?”; ”Nu! Cu iubitul meu”; ”Nu vă este soț?”; ”Nu!”; ”Trei metri mai încolo, vă rog!”; ”Cu cine mai sunteți?”; ”Cu copilul.”; ”Pot să văd copilul?”; ”Da.”; ”Bun, este copilul. Aveți documentul?”; ”Da”. Până una alta, ăla respectă la virgulă regulamentul. Despre ce stat vorbiți?”

Doi: Acei ofițeri au avut un ordin precis: Elena Udrea. De aceea i-au spus lui Adrian să se dea mai încolo. Au întrebat dacă are cine să aibă grijă de copil. ”Da. Este mama aici.”; ”Documentele!”; ”Vă cheamă la fel. Poftiți.” Este o procedură fixă și nu se joacă, a mai precizat afaceristul.

Conform ordinului de reținere, ele (Alina Bica și Elena Udrea) au fost încarcerate ca reținute. Ceea ce n-a știut nimeni, nici domnul avocat Veronel Rădulescu (avocatul Elenei Udrea - n.r.) este că au  luat-o, au dus-o în mașină - eu vă spun cum s-a întâmplat pas cu pas, cu răspundere de sută la sută - au dus-o acolo, iar Elena a ajuns într-o stare de irascibilitate maximă. Dintr-un singur motiv: Unde e copilul meu? A fost anunțată după câteva minute că fetița este în siguranță, cu mama sa, iar pentru că copilul are 10-12 zile, a venit un ofițer, s-a ”muls” într-un biberon din ăsta super-sterilizat, a pus lapte mamal, a pus recipientul într-o lădiță frigorifică și i-au dus copilului acasă”, a povestit Tăbăcaru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel