Udrea îl atacă pe Stănișoară: E un om slab

Elena Udrea 4
Elena Udrea 4

Candidatul la șefia PDL, Elena Udrea, îl atacă, printr-un comunicat, pe Mihai Stănișoară, prim-vicepreședintele PDL care și-a anunțat miercuri plecarea în PNL. Acesta declarase, în cadrul unei conferințe de presă susținută alături de Crin Antonescu, că PNL „este singurul partid care poate susţine şi implementa cu succes politici de dreapta în România”.

Elena Udrea spune că Mihai Stănișoară a ajuns ministru datorită PDL, iar prin plecarea sa din partid dovedește „că e un om slab, care atunci când partidul a dat de greu, a fugit repede la putere”.

„Dezertarea lui Mihai Stănişoară este relevantă doar pentru că el era unul din prim-vicepreşedinţii partidului aleşi la Convenţia Extraordinară din vară. E pentru a doua oară într-un an când din partid pleacă un prim-vicepreşedinte. Dar este bine că partidul se curăță de trădători, s-a mai întâmplat în trecut și partidul apoi s-a întărit în urma acestor trădări.

Nu mă aşteptam pentru că Stănişoară a fost unul dintre oamenii susţinuţi de partid. A fost ministru datorită PDL, a fost promovat şef al deputaţilor, a fost candidatul nostru la CJ Mehedinţi şi, evident, prim-vicepreşedinte al partidului. Odată ce PDL nu a mai fost la putere, Mihai Stănişoară a plecat dovedind că este un om slab, care atunci când partidul a dat de greu, a fugit repede la putere. Iată de ce spun eu că partidul are nevoie în acest moment de o nouă conducere, de oameni puternici, capabili să-şi asume cu adevărat lupta cu USL, oameni care nu sunt în partid pentru beneficiile aduse, ci pentru că ei cred cu adevărat în valorile şi principiile pe care noi le promovăm. Dar in acelasi timp are nevoie de un lider care sa dea incredere oamenilor că partidul va recâștiga alegerile, va reveni la guvernare, va fi din nou cel mai important partid din Romania. Interpretez plecarea lui Mihai Stănişoară ca un argument suplimentar în sprijinul nevoii de a schimba direcţia în care merge acum PDL”, a precizat Elena Udrea într-un comunicat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel