Udrea: ”Doamna judecător a scris cărţi împreună cu procurorul care mi-a făcut dosarul. Au câștigat sume foarte mari”. Acum e la reducere

Cartea despre care vorbește Udrea, acum la reducere
Cartea despre care vorbește Udrea, acum la reducere

Elena Udrea a vorbit despre decizia de astăzi a Curţii de Apel Bucureşti unde a fost respinsă cererea procurorilor ca aceasta să fie plasată sub control judiciar.

 

Cererea de recuzare a judecatoarei Claudia Jderu, formulată de Elena Udrea pe motiv că aceasta a scris cărți cu procurorul Marius Bulancea, a fost respinsă de judecatorul Andrei Viorel Iugan. De asemenea, judecătorul Iugan a scris cărți împreună cu Claudia Jderu și Marius Bulancea.

 

”Doamna judecător împreună cu procurorul care mi-a făcut dosarul au câştigat sume foarte mari din vânzarea unor cărţi'”

Ce a fost cel mai important a fost faptul că avocatul meu a găsit că doamna judecător a scris cărţi de-a lungul ultimilor ani, a scris cărţi împreună cu procurorul care mi-a făcut dosarul şi au şi câştigat sume foarte mari din vânzarea acestor cărţi, ceea ce face ca dânsa să fie incompatibilă în a judeca dosarul întocmit de procurorul Bulancea. Dosarul de astăzi este conexat la dosarul iniţial făcut de domnul Bulancea la care am fost condamnată. Am refuzat completul de astăzi. A fost judecat de un domn judecător care şi dânsul este coautor la aceste cărţi, care şi dânsul s-a abţinut.

A fost judecată acţiunea de o altă judecătoare pe care acum o să o verificăm dacă nu şi dânsa este coautoare la aceste cărţi care s-a vândut pe bani foarte mulţi. Spre exemplu, înţeleg ce anul trecut, în timp ce noi ne judecam în acest dosar în iunie 2020, doamna judecător împreună cu domnul Bulancea publicau ediţia aniversară a cărţii respective care se vinde cu 739 de lei, a spus Elena Udrea, vineri, în exclusivitate la Antena 3.

Cartea despre care vorbește Udrea, acum la reducere

”Codul de procedură penală. Comentariu pe articole. Ediția 3” despre care vorbește Elena Udrea este acum la reducere. Costă 509 lei.

2. Cartea des... (prc-e2prc-80prc-9ddoamna-judecator-impreuna-cu-procurorul-care-mi-a-facut-dosarul-au-castigat-sume-foarte-mari-din-vanzarea-unor-cartiprc-e2prc-80prc-9d_82252400.jpg)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel