Udrea, cerere de azil respinsă. Veronel Rădulescu: Știam de trei săptămâni

FOTO AGERPRES
FOTO AGERPRES

Avocatul Elenei Udrea, Veronel Rădulescu, a vorbit la România TV despre informațiile potrivit cărora fostului ministru al Turismului i-ar fi fost respinsă cererea de azil în Costa Rica.

Aș vrea să spun că eu din presă am aflat că se discută aceste lucruri, dar nici măcar nu erau niște noutăți Știam de cel puțin trei săptămâni. Este doar poziția acelei Comisii de migrație. A fost atacată. Urmează ca doamnele Elena Udrea și Alina Bica să fie chemate la audieri de către Tribunalul specializat din Costa Rica, urmând ca Tribunalul să decidă dacă menține în mod definitiv această poziție a Comisiei sau dacă retrimite dosarul spre analiză la Comisia de migrație.

Alina Bica, având în vedere că ei i-a expirat statutul provizoriu de refugiat, s-a prezentat la Comisia respectivă și i-a fost prelungit statutul de refugiat cu încă un an. Elena Udrea urmează să se prezinte pentru că acest statut provizoriu expiră pe 21 martie și cu siguranță îi va fi prelungit și dumneaei. Am certitudinea că odată ce i-a fost prelungit doamnei Bica, îi va fi și ei. Spre deosebire de doamna Bica, doamna Udrea are un copil cetățean costa rican. Poate să obțină viză de reședință în Costa Rica oricând dorește dumneai, la o simplă cerere, a spus Veronel Rădulescu, în emisiunea lui Victor Ciutacu, de la România TV.

Vezi și: Udrea, plecare din Costa Rica. Condițiile pentru a se întoarce în țară

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel