Ucrainenii le dau antidepresive animalelor de la grădina zoologică din Kiev, după ce un obuz a căzut lângă ele: Rușii vor să ne sperie!

Foto cu caracter ilustrativ: Pexels
Foto cu caracter ilustrativ: Pexels

În urma atacurilor tot mai numeroase ale Federației Ruse, animalelor de la grădina zoologică din Kiev au început să le fie administrate antidepresive.

Animalelor de la Grădina Zoologică din Kiev li se administrează antidepresive, în timp ce Rusia își intensifică atacurile cu rachete în Ucraina, a informat The Guardian, citat de BusinessInsider.

Grădina zoologică, care a rămas deschisă vizitatorilor, a fost lovită de o rachetă rusă în cadrul atacurilor aeriene ale Moscovei de acum 2 noți.

Racheta a aterizat lângă incintele cu vulturi și ratoni, dar niciun animal sau om nu a fost rănit, a declarat directorul grădinii zoologice, Kirill Trantin, pentru The Guardian.

Trantin a spus că animalele nu păreau tulburate, dar li se vor administra medicamente dacă vor prezenta semne de depresie. Grădina zoologică a dat animalelor sedative și antidepresive pentru a face față problemelor în desfășurare.

"Rușii nu sunt oameni. Vor să ne pedepsească și să ne sperie", a spus Trantin. „Nu le pasă de legea sau normele internaționale. Dar am rezistat deja de mai bine de un an și nu vom ceda. Zece dintre colegii mei de la grădina zoologică se luptă cu armata ucraineană, inclusiv trei în Bahmut", a spus el.

Grădina zoologică, care găzduiește aproape 4.000 de animale și 200 de specii, a rămas o atracție populară din Kiev chiar și în timp de război.

Medicii veterinari și-au făcut datoria pentru a monitoriza starea emoțională a animalelor și pentru a oferi asigurări atunci când a fost nevoie, a scris Trentin într-o postare pe blog, anul trecut.

Mai mulți angajați locuiesc, de asemenea, în incintă încă de anul trecut pentru a acorda o atenție mai mare animalelor pe fondul luptei continue, a spus Trentin.

Rusia și-a intensificat campania aeriană în ultimele săptămâni, înaintea mult-așteptatei contraofensive ucrainene.

CITEȘTE ȘI     -    Biserica Ortodoxă Ucraineană, subordonată Patriarhiei Moscovei, a fost interzisă în Bucovina de Nord

Vezi și  -  Un soldat ucrainean cântă la pian într-o clădire din Bahmut, în timp ce afară se aud împușcături și rușii asediază orașul

Un soldat ucrainean a fost filmat cântând la pian în timp ce împușcăturile răsună în Bahmut, într-un videoclip distribuit de autoritățile ucrainene, scrie Sky News.

„Muzica printre împușcături vindecă rănile mentale chiar și pentru o clipă”, a scris Serviciul de Frontieră de Stat în descrierea clipului atașat, în timp ce ministerul apărării a spus că arată „spiritul neîntrerupt al Bahmutului”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel