Uber, interzis în Cluj: ordonanță prezidențială

Serviciul de taximetrie Uber va fi interzis în Cluj până la rezolvarea problemelor din instanță între companie și firmele de taximetrie locale care contestă această activitate. Conform presei locale, o asociație de Taxi din Cluj  ar fi obținut o ordonanță prezindențială în acest sens. 

Instanța de judecată a dispus astăzi 16.11.2016 încetarea furnizării serviciilor UBER pe raza municipiului Cluj-Napoca până la soluționarea dosarului având ca obiect acțiunea de concurenţă neloială. Astfel avem o prima confirmare că acest serviciu de transport funcționeaza fără respectarea prevederilor legale pe teritoriul Municipiului Cluj-Napoca", se arată într-un comunicat de presă al AMTT.
Decizia de azi a instanţei poate fi atacată cu recurs în termen de 5 zile.

"Procedura pe care noi am urmat-o este procedura ordonanței președințiale, este o procedură specializată care se judecă cu celeritate și în baza ei se poate dispune temporar încetarea unor activități. Noi am solicitat încetarea efectelor și a serviciilor efectuate de Uber până la soluționarea dosarului pe fond", a declarat Tania Maria Câmpan, apărătorul taximetriștilor, conform ziardecluj.ro

Ea a mai precizat că dacă nu va fi pusă în aplicare această decizie urmează a se formula o plângere penală pentru nerespectarea hotărârii judecătorești.

Oficialii companiei spun că vor ataca această ordonanță președințială.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel