Uber, disponibil în Sibiu. Găsești pe DC News codul de reducere de 70% pentru călătoriile tale

Uber Sibiu
Uber Sibiu

Începând din această după-amiază, Uber va fi disponibil în Sibiu, unul dintre cele mai importante orașe din Transilvania, cunoscută destinație turistică și fostă capitală culturală europeană. 

 

 

Între 22.09.2021 și 03.10.2021, utilizatorii noi din Sibiu pot călători mai ușor prin oraș folosind codul promoțional HELLOSIBIU pentru o reducere de 70%, pentru până la 8 lei reducere/călătorie pentru 2 curse. 

În Sibiu, Uber se lansează cu UberX, cel mai utilizat serviciu al companiei, care oferă acces la curse convenabile și sigure, cu un timp de așteptare de doar câteva minute.

Toți șoferii Uber sunt licențiați pentru a transporta pasagerii în siguranță către destinațiile lor.

„Sibiu este cu siguranță unul dintre cele mai frumoase orașe din România și una dintre destinațiile cele mai populare din țară. Vrem să oferim locuitorilor, dar și vizitatorilor, oportunitatea de a călători confortabil, convenabil și în siguranță prin oraș. Atât sibienii, cât și turiștii vor beneficia de curse Uber prin simpla apăsare a unui buton, astfel încât călătoriile lor să se desfășoare mult mai ușor cu ajutorul tehnologiei. Susținem inițiativele autorităților locale de a oferi alternative sigure de transport locuitorilor”. - a spus Ana Maria Borlovan, Country Operations Manager Uber România.

Lansarea celui de-al treisprezecelea oraș pe data în care sărbătorim Ziua Internațională fără mașini nu este o coincidență. În timpul Săptămânii Europene a Mobilității, Uber împreună cu liderii pieței de mobilitate, Arrival, Aurora, Lilium, Lime, a anunțat un manifest care reprezintă promisiunea companiilor de a contribui la crearea unor rețele urbane și regionale de mobilitate mai sigure, sustenabile și accesibile.

Acest manifest îi îndeamnă pe liderii europeni să accelereze procesul de implementare a inițiativelor care să ducă spre atingerea țintei de zero emisii în 2035. Inițiativele digitale de mediu au ca scop standardizarea regulilor de mobilitate urbană pe piața unică pentru a asigura accesul la mobilitate electrică multimodală construită în jurul transportului în comun.

Manifestul include 6 puncte care reprezintă angajamentul părților de a reinventa mobilitatea urbană și regională a secolului XXI:



Acces universal la mobilitate: colaborarea cu orașele europene pentru a asigura accesul la toate modalitățile de transport urban și regional în comun, încercând concomitent să facă mijloacele de transport electric sau în comun mai convenabile decât deținerea unei mașini.


Transportul public ca bază: parteneriate la nivel de sector public și privat pentru a se completa și extinderea accesului la transport public prin servicii și aplicații care le oferă oamenilor posibilitatea de a le schimba fără efort, atât în orașe, cât și în afara lor.


Decarbonizare rapidă: eliminarea carbonului din rețelele de mobilitate până în 2035, cel târziu, sau chiar mai devreme, conform condițiilor impuse de noile politici.


Siguranța ca prioritate: angajamentul de a respecta proiectul Viziunea Zero pentru străzi sigure, asigurând tehnologie de ultimă oră pentru siguranță activă și pasivă ca parte integrată în toate mijloacele de transport fabricate și operate în cadrul platformelor noastre.


Utilizarea responsabilă a datelor: susținerea orașelor în utilizarea tehnologiei, prin transparența sistemelor și fără a compromite datele utilizatorilor.


Pregătire pentru viitor și rezistență: lucrând cu factorii de decizie politică și legislativă pentru a informa despre dezvoltarea unor reglementări care permit introducerea unor modalități noi de transport precum vehicule autonome și taxiuri zburătoare.

În România, Uber este acum disponibil în 13 orașe: București, Timișoara, Cluj, Brașov, Iași, Constanța, Craiova, Galați, Pitești, Ploiești, Oradea, Brăila și Sibiu, cu planuri de extindere în țară în viitorul apropiat. 

Uber este o aplicație care conectează pasageri și șoferi în mai mult de 70 de țări din toată lumea, în peste 10.000 de orașe. 

Cum funcționează



Descarcă aplicația Uber pe telefonul tău și creează un cont
Aplicația se va deschide cu o întrebare simplă: „Încotro?”
După ce ai setat destinația, aplicația îți va arăta prețul călătoriei 
Poți urmări statusul cursei și trimite localizarea pe hartă și timpul estimat de sosire prietenilor sau familiei 
Plătește numerar sau prin intermediul plății electronice
Oferă rating și feedback șoferului 
După finalizarea cursei, vei primi un e-mail cu o chitanță electronică, iar din contul tău Uber vei putea descărca factura fiscală 

Cum se utilizează codurile promoționale:



Deschide meniul din stânga sus al aplicației 
Mergi la “Wallet” -> “Adaugă cod promoțional”, scrie codul promoțional 'HELLOSIBIU’ pentru o reducere de 70% aplicată pentru 2 curse  Uber
Codul promoțional este acum activ în contul tău și se va aplica automat la următoarea cursă Uber
Codul promoțional este valid pentru cursele efectuate în Sibiu în perioada 22.09.2021-03.10.2021

Siguranța ca prioritate

La fel ca în celelalte orașe din România, pasagerii din Sibiu beneficiază de o serie de opțiuni disponibile în aplicația Uber, printre care și accesul la informații despre șofer, afișând fotografia acestuia alături de rating, modelul și numărul mașinii. Pasagerii pot urmări cursele în aplicație, atât înainte de sosirea mașinii la locul de preluare, cât și în timpul călătoriei, și pot trimite statusul acesteia unui contact de încredere. 

În România, Uber utilizează o tehnologie care verifică dacă șoferii poartă mască de protecție. Aceștia trebuie să-și facă un selfie înainte de a se conecta în aplicație. Aplicația le reamintește șoferilor să se spele pe mâini, să-și dezinfecteze mașinile și să țină geamurile deschise pentru a facilita ventilația în timpul curselor. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel