TVR se apără după ce a lovit din nou cu 'breaking news'

În sângeroasa seară de vineri, Antena 3 și România TV au fost primele televiziuni din România care au transmis informații, în regim de breaking news, despre atentatele de la Paris.

VEZI ȘI: Cutremur în TVR. Reacție din CNA în cazul 'breaking news Club Colectiv' EXCLUSIV

Primele știri la televiziunile din România, legate de tragedia din Franța, au apărut în jurul orei 23,25. La acel moment, TVR transmitea emisiunea "O dată-n viață", cu Maria Dragomiroiu care cânta de joc și voie bună. Primul breaking news la Televiziunea Națională a apărut cu o întârziere de mai bine de jumătate de oră după ce Antena 3 și România TV au oferit informații.

După publicarea articolului ATENTAT PARIS. TVR lovește din nou fără breaking news, Televiziunea Publică ne-a transmis un punct de vedere.

"Referitor la criticile aduse privind nedifuzarea ştirilor despre atentatele de la Paris din seara de vineri, 13 noiembrie, în regim de breaking news, la TVR, facem următoarele precizări:

Primele informaţii au fost transmise pe crawl, începând cu ora 23.59. De la 00.04, pe canalul TVR 1 a fost difuzată o ediţie specială, în regim de breaking news, despre evenimentele de la Paris. Emisiunea s-a încheiat la 02.28, dar, pe parcursul nopţii si în următoarele zile, TVR a difuzat numeroase ediţii speciale", a transmis Serviciul Comunicare, Relaţii Publice şi Protocol după publicarea articolului în DC News.

TVR, fără breaking news

Amintim doar două momente importante care nu s-au bucurat de breaking news la TVR. Cel mai recent este legat de tragedia de la Club Colectiv.

Al doilea moment a fost atunci când americanii au început să bombardeze Irakul, toate televiziunile și-au întrerupt emisiunile și au dat imagini CNN. Numai TVR a continuat cu Surprize-Surprize. Fiindcă emisiunea aducea mulți, foarte mulți bani, iar contractul cu sponsorii și cu advertiserii, probabil, nu avea clauză de breaking news.

VEZI ȘI: Cutremur în TVR. Dragoș Pătraru: Este un caz de siguranță națională

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel