Turiste, atacate cu ACID în Marsilia

Două turiste americane de circa 20 de ani au fost stropite cu acid clorhidric duminică dimineața la Marsilia, sud-estul Franței, de către o femeie ce suferă probabil de probleme psihice, a informat o sursă din cadrul poliției, citată de AFP, potrivit Agerpres.

În jurul orei locale 09:00 (07:00 GMT), o femeie "despre care se crede că are probleme psihice (...) a stropit ochii unor oameni care se aflau în apropierea ei, în sala gării Saint-Charles", a precizat această sursă, confirmând o informație în acest sens a cotidianului La Provence.

"Nu există caracter terorist" în această agresiune, a adăugat sursa din cadrul poliției, subliniind că agresoarea nu a vizat grupul celor patru turiste americane din cauza identității acestora.

Două dintre turistele americane au fost atinse de stropii de acid. Gravitatea rănilor lor nu a fost precizată, însă una dintre ele suferă de o ușoară pierdere a vederii. Ambele au părăsit spitalul la mijlocul după-amiezii de duminică.

Plasată în arest, agresoarea, născută în 1976 și cunoscută de poliție în special pentru fapte de furt, și-a justificat gestul prin faptul că ea însăși "a fost victima violenței cu acid" când era mai tânără.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel