Turistă din Scoția, mușcată de urs la Vidraru, când a vrut să facă o poză animalului

Foto: Unsplash
Foto: Unsplash

O turistă din Scoția a fost atacată și mușcată de urs la barajul Vidraru, când a vrut să facă o fotografie animalului.

O turistă în vârstă de 72 de ani din Scoția a vizitat România și a ajuns la barajul Vidraru. În timp ce se afla în mașină, femeia a văzut doi urși și a vrut să-i imortalizeze, potrivit Observator.

Nu a fost însă mulțumită de cum a ieșit poza din spatele geamului mașinii, așa că l-a coborât pentru a fotografia mai bine animalul care se apropiase de automobil.

„Când eram în maşină, am vrut să fac o poză şi ursul a venit la geam. Prietena mea mi-a spus: Nicio problemă. Hai să facem o poză şi să plecăm.“, a povestit femeia. 

Animalul s-a apropiat periculos de mult, iar fotografia făcută înainte de atac surprinde animalul cu laba dreaptă pe geamul mașinii.

„Am coborât geamul pentru a face o poză mai bună şi ursul a venit şi a vrut să intre în maşină şi a muşcat-o pe prietena mea“, a relatat prietena victimei.

Ursul a mușcat-o de braț pe femeia în vârstă de 72 de ani, iar norocul a fost că purta o haină groasă. În caz contrar, este posibil ca mâna să-i fi fost sfâșiată cu totul de animal.

„M-am gândit că vrea să fim prieteni şi să mănânce. Prietena mea mi-a zis să-i dăm ceva de mâncare şi eu am zis că nu, nu ai voie să dai de mâncare, absolut nimic. Cred că ursul m-a auzit şi a hotărât să mănânce el, să o mănânce pe prietena mea“, a mai zis prietena victimei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel