Turcescu îi răspunde lui Pleșu: "Mă revolt! Înjurați-mă, criticați-mă"

plesu-si-turcescu
plesu-si-turcescu

După ce a atacat-o pe Nadia Comăneci, Robert Turcescu și-a atras tot mai multe critici. Ultima critică a venit din partea lui Andrei Pleșu, care i-a spus "că a intoxica publicul cu margarină e mult mai puţin grav în România de azi, decât a-l intoxica, nonşalant, cu proastă creştere". Pleșu i-a reproșat modul în care a tratat subiectul Cristiana Anghel și cum a moderat confruntarea Băsescu-Geoană din 2009. 

Robert Tucescu i-a răspuns lui Andrei Pleșu pe Facebook. "Înțeleg de la domnul Andrei Pleșu că nu i-a plăcut cum am moderat confruntarea Băsescu-Geoană, că nu e de acord cu felul în care am tratat subiectul Cristiana Anghel (profesoara grevistă care a intrat pe statul de plată al trustului Intact dupa celebra ei grevă a foamei), că nu e de acord cu limbajul folosit de subsemnatul în cazul "Nadia si margarina", că nu s-a dovedit fără echivoc nocivitatea margarinei...Buuun!", a început jurnalistul.

El a adăugat "Eu nu sunt și mă revolt! Înjurați-mă, criticați-mă, dar n-am să tac! Pentru că am doi copii minori și pentru ca îmi pasă... Și întreb din nou: a existat o aprobarea din partea Școlii Generale nr.11 pentru acțiunea pe care o vedeți imortalizată în fotografia de mai jos? Ministerul Educației a fost de acord? Părinții au fost consultați? Ministerul Educației a fost de acord? Părinții au fost consultați?".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel