Turcan, GAFĂ în ședința de Guvern. A încercat un atac la PSD, dar...

Vicepremierul Raluca Turcan a avut o mică intervenție în ședința de Guvern în care a încercat, cu voia premierului Ludovic Orban, un atac la PSD, dar... a eșuat. 

Raluca Turcan a fost cea care a coordonat raportul întocmit de Guvernul Orban privind starea de urgență. Acesta este gata și va fi trimis Parlamentului. În ședința de Guvern, după ce i-a fost dat cuvântul și a încheiat ce avea de anunțat legat de acest raport, Raluca Turcan a ținut să facă și o apreciere personală sub forma unui atac la PSD. Sarcasmul i-a bubuit însă în față când a gafat și nici măcar nu și-a dat seama. Gafă sau adevăr? Doar Guvernul Orban știe. Cert e că, de multe ori, tăcerea e neprețuită. 

”Aș mai menționa, dacă îmi permiteți: faptul că transmitem acest raport Parlamentului ține și de poziționarea Guvernului față de Parlamentul României. De fiecare dată, membrii Cabinetului pe care-l conduceți s-au prezentat la Parlament, au răspuns invitațiilor, au transmis informații transparente și exacte Parlamentului României. Din FERICIRE, n-am avut parte de același tratament din partea Parlamentului” a spus Raluca Turcan în ședința de Guvern, fără a se corecta sau a fi corectată. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel