Tudorache: ”Ce a apărut pe străzile din București”. Lege aberantă - video

Mircea F. Cristian / 03 Martie 2019 / 22:17

Pe 26 mai sunt alegerile europarlamentare, iar campania neoficială a început, după cum a precizat și primarul sectorului 1, Daniel Tudorache, într-un interviu pentru DCNews.

Se apropie alegerile și străzile au fost ”inundate” de mesaje publicitare politice. De ce au apărut atât de vreme, ne explică primarul Daniel Tudorache:

”Se vede că a început campania pentru că au apărut bannerele. Bannere, primele etc. Acestea pot fi folosite până pe 26 aprilie. După 26 aprilie nu ai voie cu absolut nimic. Pentru că e perioada de 30 de zile înainte de alegeri în care nu mai ai voie să faci campanie electorală. Asta-i legea, trebuie s-o respectăm”, a spus primarul.

”M-ați omorât” a reacționat Bogdan Chirieac, moderatorul interviului. ”Ai voie să faci... înainte de campanie! Cât de proastă-i legea!” a adăugat analistul.

”Din cauza asta vedeți bannere acuma. Înainte, dacă vă aduceți aminte, bannerele ocupau spațiul doar 30 de zile. Acuma te duci cu multe zile înainte de cele 30 de zile când nu mai ai voie să faci campanie”, a mai explicat Tudorache.

Mă înnebuniți cu aceste legi aberante din România” a reacționat, aparent doborât de aceste dezvăluiri, Bogdan Chirieac.

Care sunt soluțiile pentru o campanie electorală eficientă, până la urmă, aflați din interviul de mai jos:

VIDEO

 

Citește și:

Vești proaste pentru rapidiști și nu numai. Tudorache: "Te iei cu mâinile de cap"

Primarul Tudorache: "Investițiile sunt blocate". Chirieac:" Vă dau o veste cumplită"