Tudor-Tim Ionescu, dezamăgit de Iohannis în Ziua Tineretului

Tudor-Tim Ionescu, vicepreședinte TLDE și consilier general ALDE al Primăriei București, l-a criticat pe Klaus Iohannis după demersul său privind legile justiției.

"Mi-ar fi plăcut ca președintele României să transmită astăzi, de Ziua Tineretului, un mesaj tinerilor români, prin care să dea încredere că a rămâne în țară este alegerea corectă, să dea #încredere că își pot construi un viitor la ei acasă.

În schimb, Președintele a ales să ducă mai departe conflictul pe care vrea să îl creeze cu majoritatea parlamentară, cu Guvernul României. Acesta a ținut, în calitate de președinte al unui stat democratic, să ne arate cum vrea să pună presiune pe judecătorii Curții Constituționale (garant suprem al Constituției pe care Klaus Iohannis ar trebui să o apere), cărora le cere să aștepte "lumina" din afară pentru a-și face treaba. Comisia de la Veneția este, fără îndoială, o instituție respectabilă și apreciată de toți românii, însă nu poate emite decât o recomandare pentru România, ea nu se poate substitui Parlamentului sau CCR. De altfel, poate președintele nu cunoaște, însă CCR în deciziile sale ține cont de recomandările Comisiei și le integrează. Președintele nu face decât să practice un joc politic și nimic mai mult.

"Mai bine tăcea"

Președintele, poate mânat de ura față de Parlamentul ales de milioane de români, a ales să spună o gogomănie incalificabila pentru funcția pe care o deține și anume că legile justiției modifică legea fundamentală, Constituția României. Doar prin revizuirea Constituției, prin referendum se poate face acest lucru. Păcat ca nu a fost informat se consilierii pe care ii are la Cotroceni.

Ce bine ar fi fost dacă președintele tăcea și astăzi, așa cum ne-a obișnuit de 3 ani și jumătate.

[citeste si]

Voi face așadar ceea ce președintele nu a știut să facă astăzi... să vă urez tuturor tinerilor La mulți și un viitor fericit în România, la noi acasă!", a fost mesajul lui Tudor-Tim Ionescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel