Urmărește emisiunea live


Tudor Simionov, românul ucis la Londra - Primele arestări

Au fost făcute primele arestări, la Londra, în cazul uciderii lui Tudor Simionov, în noaptea de Anul Nou.

Poliţia britanică a arestat trei suspecţi în ancheta privind uciderea cetăţeanului român Tudor Simionov, în noaptea de Anul Nou, în faţa clubului de noapte londonez Mayfair, a relatat marţi seară ediţia online a publicaţiei Daily Mail. Suspecţii, toţi cu vârste cuprinse între 20 şi 30 de ani, au fost arestaţi separat în ultimele 12 ore.

Primul bărbat arestat, în vârstă de 25 de ani, s-a prezentat el însuşi, luni, la o secţie de poliţie din centrul Londrei. A doua arestare a avut loc marţi dimineaţă în jurul orei locale 06:00 (06:00 GMT), în Brent (nord-vestul Londrei), după ce un bărbat în vârstă de 20 de ani încercase să fugă, el fiind imobilizat cu ajutorul unui câine poliţist. Al treilea bărbat, în vârstă de 23 de ani, a fost arestat în Hammersmith (vestul Londrei), pentru crimă şi violenţe.

Doi atacatori sunt încă liberi

Detectivii britanici au lansat un nou apel pentru strângerea de informaţii pentru urmărirea lui Ossama Hamed (25 de ani) şi Nor Aden Hamada (23 de ani) în acest dosar, aflaţi în libertate.

Ancheta noastră continuă să avanseze. Avem acum trei arestări pentru crimă, o femeie pusă sub acuzare pentru obstrucţionarea desfăşurării anchetei şi un bărbat acuzat de violenţe. Cei trei bărbaţi vor fi acum interogaţi de anchetatori. Totuşi, nu ne vom opri decât atunci când îi vom captura pe toţi cei care au luat parte la uciderea lui Tudor Simionov, a declarat inspectorul de poliţie Garry Moncrieff, din cadrul Comandamentului pentru anchetarea crimelor şi a altor infracţiuni majore.

Citește și: Simionov, mort la Londra. Descoperire șocantă despre atacatori

Filmul crimei din noaptea de Anul Nou

Agentul de pază Tudor Simionov a fost înjunghiat mortal în noaptea de Anul Nou în timp asigura paza clubului de noapte Mayfair, unde se desfăşura o petrecere exclusivistă, conform presei britanice. El a încercat să oprească un grup de indivizi care doreau să pătrundă în acea locaţie, iar unul dintre aceştia l-a înjunghiat în inimă, după cum preciza pe Facebook prietena sa, Mădălina Anghel.

Încă doi agenţi de pază, în vârstă de 37 de ani şi, respectiv, 29 de ani, împreună cu o femeie în vârstă de 29 de ani care lucra în aceeaşi locaţie, au fost la rândul lor înjunghiaţi în acel incident surprins parţial de camerele de supraveghere, dar au supravieţuit.

Un bărbat îmbrăcat elegant, conform descrierii făcute de publicaţia Daily Mirror, şi care pare a fi Tudor Simionov, iese în faţa uşii şi aparent încearcă cu calm să liniştească spiritele, dar apoi situaţia degenerează într-o confruntare.

Promoterul clubului unde se desfăşura petrecerea, Leroy Rose, în vârstă de 25 de ani, a declarat că un grup de nouă indivizi au încercat să forţeze intarea, iar Tudor Simionov a ieşit pentru a-i ajuta pe ceilalţi agenţi de pază. Leroy Rose îşi aminteşte că i-a acoperit lui Tudor rana cu un prosop, dar a murit în braţele sale. El este un erou. A murit încercând să-şi salveze colegii, mai spune promoterul.

Citește și: Brexit, No Deal. Reacții în toată Europa


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel