Simionov, mort la Londra. Descoperire șocantă despre atacatori

Tudor Simionov
Tudor Simionov

Tudor Simionov, românul omorât la Londra, se pare că a picat în centrul unei răfuieli ai unor clalnuri mafiote.

Tudor Simionov, românul care a fost omorât la Londra, se pare că a primit mai multe lovituri de cuțit care nu au venit din partea unui petrecăreț violent. Conform presei britanice, românul a fost victimia unei răfuilei între două clanuri mafiote care se luptă de mult timp pentru a domina centrul Londrei în privința traficului de droguri și proxenetismului. El a fost omorât de un mafiot albanez care a venit însoțit de alți membri pentru a lua taxă de protecție de la clubul păzit de Tudor Simionov.

Citește și: Românul ucis în Londra era canotor. Adevărul despre viața "paznicului erou" Tudor Simionov

Au arestat un suspect

oliţia britanică îl caută în continuare pe asasinul lui Tudor Simionov, înjunghiat mortal în noaptea de Revelion în timp asigura paza unei locaţii din Londra unde se desfăşura o petrecere exclusivistă, conform presei britanice.

Poliţia britanică a anunţat joi că a arestat un suspect, Imran Mostafa Kamel (26 de ani), pentru posesie ilegală de armă în urma unui incident separat produs în faţa unui club din apropiere, în zona Park Lane, Westminster, dar a adăugat că nu există o legătură directă între cele două incidente. Detectivul care desfăşoară cercetările, Andy Partridge, a declarat că au fost audiaţi mai mulţi martori, nu însă toţi cei care au fost în apropiere în momentul comiterii crimei, unii dintre ei părăsind repede acel loc pentru că probabil nu şi-au dat seama cât de grav a fost ce s-a întâmplat acolo. Prin urmare, detectivul le cere să dea declaraţii autorităţilor pentru a ajuta investigaţia.

Citește și: Președinție Consiliu UE. Pricopie aruncă bomba: Informație falsă!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel