Trump, vizită la CIA, după disputa privind atacurile cibernetice

Noul președinte al SUA Donald Trump va vizita sâmbătă sediul CIA din Langley, Virginia, fiind "nerăbdător" să le mulțumească "bărbaților și femeilor din comunitatea informații", a anunțat pe Twitter purtătorul de cuvânt prezidențial Sean Spicer. 

Vizita la sediul CIA, în suburbiile capitalei Washington, are o valoare simbolică, după ce Trump a pus la îndoială concluziile agenției potrivit cărora Rusia s-a implicat în atacuri cibernetice care au intervenit în procesul electoral din SUA. Ulterior, el a acceptat aceste concluzii.

Un oficial din serviciile de informații, care a vorbit sub rezerva anonimatului, a indicat zilele trecute că Trump va vizita sediul CIA pentru a-l instala pe Mike Pompeo, membru republican al Camerei Reprezentanților, la conducerea agenției. Dar acesta nu a fost confirmat încă în funcție de către Senat.

Trump a acuzat recent serviciile de informații americane pentru scurgerea în presă a unui raport neverificat despre materiale compromițătoare pe care Rusia le-ar avea despre el. Într-un mesaj pe Twitter, miliardarul a acuzat aceste servicii de practici aducând aminte de Germania nazistă, informează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel