Trump, explicații despre mesajele de pe Twitter

Președintele american Donald Trump și-a justificat frecventa utilizare a rețelelor sociale și comportamentul său față de media într-o serie de mesaje postate în ultimele 24 de ore pe Twitter, relatează duminică publicația Le Soir în pagina sa electronică, potrivit Agerpres.

Trump a atacat din nou sâmbătă marile canale media americane pe care le acuză că difuzează "ura" împotriva lui și și-a justificat utilizarea intensă a rețelelor de socializare pentru a da replică detractorilor săi.

Donald Trump s-a declarat "extrem de fericit să vadă că CNN a fost în fine expus pentru știrile sale false #FakeNews și "jurnalismul său de gunoi". "Era și timpul!", exclamă el.

El se referea la faptul că CNN a trebuit să-și retragă unul din articole care afirma că Congresul american anchetează asupra unor eventuale legături între anturajul lui Trump și un fond de investiții rusesc.

Trei jurnaliști de la CNN au demisionat din cauza acestui articol eronat, postat on-line în 22 iunie pe site-ul CNN și retras în ziua următoare. "Mă gândeam la posibilitatea de a înlocui denumirea de #FakeNews CNN în #FraudNews CNN", a ironizat Donald Trump.

El însuși și-a apărat obiceiul de a utiliza rețelele de socializare într-o nouă serie de mesaje pe Twitter.

"Canalele media de informare false și frauduloase lucrează dur pentru a convinge republicanii și pe alții că eu nu ar trebui să utilizez rețelele de socializare — dar amintiți-vă, am câștigat alegerile din 2016 cu interviuri, discursuri și cu rețelele de socializare", a scris președintele pe Twitter.

"Eu trebuia să combat #FakeNews și am făcut-o. Vom continua să câștigăm!", a adăugat el.

Trump, președinte modern

Acuzat de criticii săi că nu se comportă în manieră prezidențială, Donald Trump a replicat, tot pe Twitter:" Utilizarea rețelelor sociale de către mine nu este prezidențială, ea este în stilul unui PREȘEDINTE MODERN", reluând astfel marele său slogan din campanie " Make America Great Again!" ("Să-i redăm grandoarea Americii!").

Trump și-a încheiat ziua atacând din nou presa în cursul unei reuniuni la Washington. "Canale media falsificatoare au încercat să mă împiedice să ajung la Casa Albă, dar eu sunt președinte și ele nu sunt", a declarat el.

"Canalele media necinstite nu ne vor împiedica niciodată să ne realizăm obiectivele pentru marele nostru popor american", a lansat Trump. "Faptul este că presa s-a distrus ea însăși pentru că a mers prea departe", a mai spus Donald Trump.

Ziarul New York Post a publicat vineri un articol intitulat "Despre mesajele de pe Twitter ale lui Trump", care conținea doar trei cuvinte:"Stop.Juste stop".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel