Trump este ironizat de Biden pentru că a luat acasă două trofee de la propriul său club de golf din Florida

Sursa Foto: Agerpres
Sursa Foto: Agerpres

Donald Trump a fost ironizat pe rețelele de socializare de președintele Joe Biden și de alți liberali după ce a afirmat că a câștigat două trofee de golf la clubul său din West Palm Beach.

Trump, încă un jucător pasionat de golf la 77 de ani, a postat despre succesele sale duminică înainte de a participa la un eveniment în cadrul căruia legenda golfului Jack Nicklaus i-a înmânat un trofeu sub privirile soției Melania.

Acest lucru se întâmplă în condițiile în care președintele se află la doar câteva ore distanță de a risca să piardă clubul respectiv, ca parte a unei potențiale confiscări de către procurorul general liberal al statului New York, Letitia James, dacă nu plătește o amendă uriașă de 454 de milioane de dolari pentru fraudă.

Trump a scris pe Truth Social: "Este o mare onoare pentru mine să mă aflu la Trump International Golf Club din West Palm Beach în această seară, AWARDS NIGHT, pentru a primi TROFEUL CLUB CHAMPIONSHIP & THE SENIOR CLUB CHAMPIONSHIP TROPHY. LE-AM CÂȘTIGAT PE AMBELE!"

Fotografiile din timpul serii îl arată pe Trump primind un trofeu de la Nicklaus, liderul all-time al acestui sport cu 18 campionate majore și care l-a susținut pe fostul președinte în 2020.

Trump abia și-a putut stăpâni entuziasmul cu privire la modul în care a decurs seara la clubul său de golf.

Cu toate acestea, mulți liberali au ales să ironizeze anunțul președintelui, inclusiv Biden

"Un număr mare de membri talentați la golf, un teren MARE și dificil, au făcut ca jocul să fie foarte interesant. Calificările și meciurile au fost uimitoare. Un grup mare și distins va fi acolo în această seară. Foarte interesant, vă mulțumesc", a continuat fostul președinte pe Truth Social.

Fosta Primă Doamnă Melania Trump - deseori absentă în ultima vreme din cauza morții mamei sale la începutul anului - a stat în picioare în spatele soțului ei în timp ce acesta a acceptat premiile și a ținut un scurt discurs despre bucuria pe care a simțit-o jucând.

Cu toate acestea, mulți liberali au ales să ironizeze anunțul președintelui, inclusiv Biden.

"Felicitări, Donald. O realizare pe cinste", a postat Biden pe X.

"Este prea drăguț să remarci faptul că Trump este un trișor notoriu la golf", a adăugat editorul Bloomberg Opinion, Tim O'Brien.

A fost ultimul lucru pe care fostul președinte l-a făcut înainte de a ajunge luni dimineață la New York, în timp ce se confruntă cu o potențială criză a banilor care l-ar putea face să piardă chiar și terenul, deși legea din Florida face acest lucru puțin probabil.

Confiscarea bunurilor este o opțiune legală obișnuită în America atunci când cineva nu are banii necesari pentru a plăti o sancțiune judiciară civilă.

Cu toate acestea, Trump are un aranjament unic cu Palm Beach County, prin care operează terenul, dar nu îl deține de fapt, ceea ce face puțin probabil ca guvernul să i-l poată lua, potrivit GolfWeek.

În schimb, Conturile bancare ale fostului președinte ar putea fi înghețate, iar clădirile sale din New York riscă să fie confiscate de procurorul general James dacă nu obține o amânare de la o curte de apel sau nu găsește o companie de asigurări care să acopere costurile, conform Daily Mail.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel