Trump anunță o „MARE VICTORIE“ în Nevada, unde Biden a fost declarat câștigător

Donald Trump
Donald Trump

Într-o postare pe Twitter, președintele în exercițiu al SUA, Donald Trump, anunță o mare victorie în statul Nevada. Pe ce se bazează acesta.

Președintele în exercițiu al SUA, Donald Trump, a reacționat pe Twitter și a numit decizia ținutului Clark din Nevada de a nu certifica unul dintre rezultatele locale din cauza mai multor discrepanțe, drept „o mare victorie” și a sugerat că problema ar putea fi dovada unei probleme la scară largă.

„O mare victorie în urmă cu câteva clipe în statul Nevada”, a postat Trump pe Twitter. „Alegerea tuturor comisarilor democrați, în același vot cu președintele, tocmai a fost anulată din cauza discrepanței electorale la scară largă. Oficialii ținutului Clark nu au încredere în propria securitate electorală. Impact major!"

Problema a fost în districtul C al Comisiei ținutului Clark, care ar fi reprezentat aproximativ 1/6 din totalul voturilor din cea mai populată zonă  a statului. Alegerile s-au desfășurat între Stavros Anthony, un consilier republican din Las Vegas, și Ross Miller, democratul care a ocupat funcția de secretar de stat. Miller a ajuns să câștige cu 10 voturi mai mult decât contracandidatul său, dar oficiul Registrator al Alegătorilor din Clark County a stabilit că au fost probleme la 139 de buletine de vot, suficiente pentru a răsturna situația, precizează FoxNews.

VEZI ȘI: BLESTEMUL lui Tippecanoe. Joe Biden are motiv să se teamă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel