Trucuri pentru utilizatorii WhatsApp. Cum trimiți mesaje cu bold, italic sau cuvinte subliniate

WhatsApp
WhatsApp

WhatsApp este cea mai populară platformă de chat din lume, în mare parte datorită inovațiilor care apar constant. Utilizatorii trebuie să știe trucurile privind opțiuni de formatare a mesajelor, potrivit cotidianului Daily Express.

WhatsApp permite utilizatorilor să modifice fonturile, prin personalizarea mesajelelor cu caractere italice și contur. Acest fapt se poate realiza, pur și simplu, introducând caractere speciale înainte și după text. Utilizarea acestor caractere speciale este denumită marcaj.

Utilizatorii pot transforma chiar și fonturile obișnuite într-un font monospațiat cu sintaxa potrivită. Introduceți  (_) pe ambele părți ale unui cuvânt sau expresie pentru a-l scrie în italic. Adăugați un asterisc (*) de o parte și de alta a unui cuvânt sau a unei expresii pentru a-l îngroșa. Tastați backquotes sau back-ticks (`` `), pe ambele părți ale unui cuvânt sau frază pentru a utiliza fontul monospațial.

WhatsApp, atât pentru iOS, cât și pentru Android oferă o previzualizare în timp real a textului pe măsură ce tastați, permițând utilizatorilor să vadă cu exactitate cum apar mesajele atunci când sunt trimise. Utilizatorii pot combina combinații italice, boldare a textului și linii de ordine dacă doresc. Cu toate acestea, dacă monospațiul este aplicat la orice alt text formatat, acesta îl va anula, deoarece monospace elimină toată formatarea atunci când fontul se schimbă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel