Trucuri de selfie care te vor face să arăți impecabil în poze. Care sunt secretele influencerilor

Trucuri de selfie care te vor face să arăți impecabil în poze. Care sunt secretele influencerilor / Foto: Unsplash
Trucuri de selfie care te vor face să arăți impecabil în poze. Care sunt secretele influencerilor / Foto: Unsplash

Abilitatea de a face un selfie bun nu este altceva decât știință. Are propriile reguli și trucuri de viață pe care bloggeri și alți oameni la modă le folosesc de mult timp. Multe dintre trucuri sunt ușor de reținut și de folosit atunci când este nevoie.

Nu trebuie să îți faci 100 de poze dintre care să ai doar 2-3 reușite. Dacă știi bine regulile, îți vei transforma fiecare poză într-una perfectă chiar din primele încercări. Totul ține de perspectivă și câteva trucuri, conform Brightside

1. Folosiți o lumină bună


Cel mai bun mod de a face o fotografie de calitate este lumina naturală. Lumina artificială este întotdeauna mai proastă, iar un bliț ne face adesea să părem mai bătrâni și creează umbre proaste. Când faceți o fotografie, stați în fața unei ferestre și asigurați-vă că sursa de lumină este în fața dumneavoastră, nu în spatele dumneavoastră.

Puteți obține fotografii minunate și într-o zi înnorată. Dacă este mult soare, mergeți în umbră. Experții recomandă să nu faceți fotografii în lumina directă a soarelui, deoarece vor exista umbre care vor denatura proporțiile feței.

Cum să folosești lumina naturală în avantajul tău:

- Dacă sunteți în interior, apropiați-vă de fereastră

- Dacă faceți o fotografie în oraș pe timp de noapte, apropiați-vă de o fațadă luminată puternic

- Cel mai bun moment pentru o fotografie este la răsăritul soarelui sau la apusul soarelui: lumina este foarte blândă și maschează problemele pielii

- Evitați fotografiile acasă, cu lumina deasupra dumneavoastră. Încercați să găsiți o lumină suplimentară pe care o puteți pune în fața voastră


2. Încearcă life hack-ul de față de model


Recent, un mic life hack pentru a face o față de model pentru fotografii a devenit popular online. Ideea este simplă: deschideți gura cât de larg puteți, păstrați zâmbetul și ridicați sprâncenele. Acum, țineți sprâncenele ridicate și îndepărtați zâmbetul. Aceasta este fața de model.

Probabil că vă veți întreba: nu pot să ridic pur și simplu sprâncenele? Am experimentat și mi-am dat seama că există o diferență. Atunci când doar ridicați sprâncenele, fața pare surprinsă, nu are nimic special. Este vorba de zâmbet: după manipulări, chiar și atunci când îndepărtezi zâmbetul, ochii continuă să zâmbească.


3. Deschideți puțin gura


Pentru a relaxa fața și a face expresia mai senzuală, tot ce trebuie să faci este să deschizi puțin buzele și să inspiri pe gură. Ca bonus: buzele tale vor părea mai pline.

Apropo, este mai bine să lași fața de rață în trecut. Acum, gura de pește este la modă. În 2015, au existat celebrități care au început să-și facă selfie-uri cu gura deschisă, ca și cum ar fi vorbit. Tendința este încă vie și populară.


4. Atenție la colțurile buzelor


Colțurile buzelor întoarse în jos adaugă cel puțin 10 ani în plus. Acestea ar trebui să fie întotdeauna ridicate, chiar dacă faci o figură serioasă. Și nu uitați să zâmbiți cu ochii și să vă uitați direct în cameră, în loc să priviți undeva pe ecran.


5. Alegeți un fundal bun


Întotdeauna există un fundal în orice fotografie, așa că este mai bine să te asiguri că arată bine chiar dacă fața ta este în centrul atenției. Orice machiaj și orice ținută își vor pierde strălucirea într-o cameră murdară. Caută locuri frumoase și încearcă să schimbi unghiul pentru a face fundalul mai interesant. Rezultatul ar putea fi neașteptat.


6. Găsește-ți partea bună și unghiul potrivit


Probabil că ai partea preferată a feței și expresia cu care te placi cel mai mult. Dacă nu, exersează puțin: fă-ți multe selfie-uri dintr-o mulțime de unghiuri diferite, privește-te în oglindă și caută-ți partea bună. Găsește unghiurile și expresiile care îți plac în totalitate. Unora le place capul înclinat, altora nu, depinde de gustul tău.

Apropo, dacă îndrepți aparatul foto spre tine din partea de sus, vei arăta mai drăguț: ochii vor părea mai mari, iar bărbia și buzele vor părea mai mici. Iar dacă îți faci un selfie de jos, privirea va fi mai misterioasă, pentru că buzele vor fi mai mari, iar ochii mai mici.


7. Fă-ți un machiaj special


Poți face un machiaj mai strălucitor pentru un selfie decât de obicei. De exemplu, puteți contura fața mai tare și să folosiți un iluminator pentru pomeți, puteți mări linia buzelor cu rujuri - fața va arăta mai vie și mai memorabilă. În viața reală, un astfel de machiaj ar putea părea dezordonat, dar aparatul foto nu surprinde atât de bine culorile și nuanțele, așa că fața va arăta mai bine cu un astfel de machiaj.

8. Folosiți accesorii pentru a vă crea un look


Dacă v-ați săturat de selfie-uri, încercați să folosiți accesorii pentru a le face să pară noi. Ochelarii de soare eleganți, pălăriile la modă, bijuteriile, eșarfele și șalurile vă pot ajuta să creați un look nou.


9. Încearcă life hack-ul „ochi de pisică”


Pentru a crea look-ul cat eye, nu aveți nevoie de nicio operație estetică. Puteți face un "lifting" temporar acasă. Luați 2 șuvițe de păr pe părțile laterale și legați-le strâns la spate sub păr. Colțurile ochilor și sprâncenele vor fi ridicate. Bineînțeles, nu este pentru toate selfie-urile, dar puteți încerca acest lucru uneori.


10. Încearcă să arăți natural


O fotografie ar trebui să arate starea de spirit reală, nu emoțiile false. Dacă ești fericit, zâmbește, dacă ești trist, plângi. Apropo, fotografia nu trebuie să fie perfectă.

Oamenii s-au săturat de fotografii perfecte, iar fotografiile naturale, accidentale sunt de fapt destul de populare. Multe celebrități au realizat și ele acest lucru - postează adesea selfie-uri fără machiaj și își arată zilele obișnuite.

11. Nu uitați de mâini


Selfie-urile par mult mai pline de viață dacă există mâini în cadru. Vă puteți atinge fața, vă puteți sprijini pe mână sau chiar vă puteți acoperi o parte din față. Bineînțeles, există anumite tendințe și aici. 

De exemplu, mâinile pozate în postura de "durere de cap". Aceasta este o altă tendință - fetele au început să-și facă selfie-uri cu mâna la tâmple, încercând să întindă pielea cât mai sus. Motivul este simplu: pomeții par mai proeminenți, la fel și ochii și sprâncenele.


12. Nu faceți selfie-uri prea aproape de față


Camera frontală distorsionează trăsăturile feței. Pentru ca acestea să rămână corecte, ar trebui să faceți selfie-uri de la o distanță cât mai mare, deci întindeți brațul care ține telefonul. Pentru a elimina brațul din fotografie, folosiți zoomul sau tăiați imaginea după. Sute de comentarii sub postarea bloggerului care a descoperit acest life hack au dovedit că funcționează.


13. Fă un selfie inversat


Există o nouă și promițătoare tendință de selfie inversat. Este un selfie făcut cu camera frontală privind în oglindă. Se creează efectul de selfie-uri interminabile, mai ales dacă ecranul este aproape de oglindă. Au trecut vremurile când obișnuiam să ne arătăm carcasele telefoanelor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel