Urmărește emisiunea live


Trucul politic al lui Rogozin. MAE ucrainean: "O provocare"

Ministerul ucrainean de Externe atrage atenția că vicepremierul rus Dmitri Rogozin a făcut un truc politic, pentru că nu a existat nicio interdicție în spațiul aerian ucrainean. 

"Avionul lui Rogozin venind din Chişinău s-a întors din drum benevol, fără constrângere şi avioane de interceptare ucrainene! Este o provocare şi un truc politic. Imaginaţia bogată a lui Rogozin ne uimeşte!", a afirmat ministerul ucrainean, într-un mesaj postat pe contul său de Twitter.

Diplomaţii ucraineni au subliniat în mesaj că "versiunea lui Rogozin privind zborul său din Chişinău este plină de minciuni! Ucraina nu a impus nicio interdicţie pentru zborurile care tranzitează spaţiul său aerian", potrivit Mediafax. 

Dmitri Rogozin a acuzat că avionul său a fost întors din drum de avioane ucrainene de interceptare. Apoi a adăugat că nu i-a fost permis accesul nici în România, la ordinele SUA. Vicepremierul rus a continuat cu mesaje de amenințare la adresa României. 

VEZI și: Rogozin, un nou avertisment pentru România. "În curând vă vom explica cine sunteți și ce credem despre voi". Băsescu nu-l ia în seamă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel