EXCLUSIV  Trucul NEȘTIUT cu smartphone-ul în MAȘINĂ. Te poate AJUTA

Ion Benea, director al Centrului de Supraviețuire Urbană a explicat în cadrul emisiunii Jungla Urbană, de la DCNews, cum poate fi telefonul în cazul unui conflict în care camerele de supraveghere montate pe autoturism nu acoperă toate unghiurile. 

Ion Benea spune ca telefonul mobil poate fi folosit pentru a completa "martorul tăcut", camera de supraveghere montată în mașină. Benea spune că mulți producători se laudă că o astfel de cameră acoperă un unghi de 140 de grade, dar la proba practică se poate constata că nici măcar 100 de grade nu sunt acoperite corespunzător.

"Este importantă o cameră în autoturism și pe timp de noapte. Mulți spun de asemenea că obiectivul ar avea o deschidere de 140 de grade și constați că nici la 100 de grade nu îți filmează corect. Complementar camerei de pe autoturism, este important să știi să folosești telefonul. Mulți au smartphone și îl poți folosi pentru unghiurile de nevedere ale camerei care deși acoperă vizionarea în față și în spate, parte laterală rămâne neacoperită. Sunt pericole, amenințări, mai ales când se produc conflicte, iar tu stai, ești pasiv, pentru că nu ai voie să cobori din mașină. Poți fi agresat, dar sunt o mulțime de situații care pot fi date ca exemple. Este important cum filmezi," a spus Ion Benea în cadrul emisiunii "Jungla Urbană" de la DCNews.

Vezi răspunsul complet:

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel