Urmărește emisiunea live


Trucul lui Mircea Badea: Aceasta va fi cea mai citită știre de pe DC News

Oamenii sunt interesați foarte mult de trucuri, zodii, rețete și alte știri de tip magazin.

De multe ori, există în topul celor mai citite știri de pe DC News câte un articol din aceste categorii, motiv pentru care Mircea Badea a venit cu un truc după ce a citit articolul „Pune folie de aluminiu pe mânerul ușii: trucul care rezolvă o mare problemă”.

„Idee de articol pentru DC News. Dacă o preia, va fi clar cea mai citită știre. Am un truc mult mai tare decât folia de aluminiu pe mânerul ușii care te anunță dacă ți-a fost spartă casa. Sunteți pregătiți? Atenție: trucul meu! Când pleci de acasă, pui sub preșul de la intrare niște coji de ouă. Când ai venit acasă, ai dat la o parte preșul. Dacă cojile sunt sparte este clar că a intrat cineva în casă. Ia-o pe asta! Tare sau ce?! Ouăle sunt mai tari ca staniolul”, a zis Mircea Badea la Antena 3 CNN.

VEZI ȘI: Mircea Badea a spus ce părere are despre filmul Teambuilding: Sunt gata să admit public

Mircea Badea a spus ce părere are despre filmul Teambuilding.

Mircea Badea a spus că se declară uluit de câtă lume vorbește despre filmul Teambuilding. Pe el nu-l interesează subiectul, dar a spus că nu înțelege cum de atâta lume, în loc să discute subiecte mai interesante, se ceartă pe această comedie.

Toată lumea a vrut să-și spună părerea despre filmul Teambuilding

„Mie nici nu mi-a trecut prin cap să mă uit la filmul Teambuilding. Toți oamenii care acum comentează au fost chitiți să se uite la pelicula din România. Am văzut că sunt unii viscerali - și într-o direcție, și în cealaltă. Eu nu o să mă uit la el pentru că viața este scurtă și am atât de multe alte lucruri de văzut încât să mă uit la filmul Teambuilding nu îmi dă prin cap. Și nici reacțiile din online despre el nu mă fac curios să mă uit.

Eu sunt gata să admit public, fără niciun fel de problemă și fără să mă uit, că este cel mai bun film făcut vreodată pe planetă. Care este cel mai bun film de pe planetă? Teambuilding. Iar dacă trebuie să zic că este cel mai prost, atunci zic că este cel mai prost. Accept cu bucurie ambele variante doar ca să scap de subiect pentru că nu mă interesează deloc. Sunt pur și simplu uluit care atâta lume din România se ceartă pe comedie asta”, a zis Mircea Badea la Antena 3 CNN. Vezi mai mult aici - https://www.dcnews.ro/mircea-badea-a-spus-ce-parere-are-despre-filmul-teambuilding-sunt-gata-sa-admit-public_901040.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel