Trei transporturi agabaritice, în perioada 11-20 iunie. Traseul autovehiculelor include Autostrada Soarelui

Eduard Pascu / 11 iun 2019 / 10:10 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri (DRDP) Constanţa a anunţat, marţi, că trei transporturi agabaritice de piese industriale metalice se vor desfăşura în perioada 11 - 20 iunie, traseul acestor autovehicule incluzând Autostrada Soarelui.

Potrivit sursei citate, traseul mijloacelor de transport agabaritice este următorul: Constanţa - A4 - Ovidiu - DN2A - Giurgeni - DN2A - Ţăndărei - DN2A - Slobozia - DN2A - Urziceni - DN2 - Afumaţi - DNCB - Intersecţia cu DJ 401 (IMGB) (judeţul Ilfov).

Autovehiculele au lăţimea maximă de peste 6 metri, iar etapele de desfăşurare a acestor transporturi sunt stabilite de poliţia rutieră.

"Lăţimea maximă a vehiculelor este 6,37 m, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condiţiilor de trafic. Menţionăm că în conformitate OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depăşiri este de 70 km/oră. Etapele de desfăşurare ale transportului sunt stabilite de poliţia rutieră, care asigură însoţirea vehiculului cu depăşiri. Transportul nu se va desfăşura în perioadele şi pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roşu", a menţionat DRDP Constanţa. 

Vezi și: Constanţa: Lucrări pentru înfiinţarea reţelei de alimentare cu gaze, demarate în mai multe localităţi


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27