Constanţa: Lucrări pentru înfiinţarea reţelei de alimentare cu gaze, demarate în mai multe localităţi

Primăria Limanu a anunţat luni începerea lucrărilor pentru înfiinţarea reţelei de distribuţie a gazelor naturale în comună, cât şi în localităţile arondate, 2 Mai şi Vama Veche, proiect în valoare de circa 5,8 milioane lei, de care vor beneficia locuitorii din 1.800 de imobile, a informat administraţia comunală. 

Conform unui comunicat de presă transmis de Primăria Limanu, 'proiectul de alimentare cu gaze naturale presupune realizarea reţelelor de pe aproximativ 95% din străzile aferente teritoriului comunei, repartizate pe satele Limanu, 2 Mai şi Vama Veche, ceea ce va permite posibilitatea racordării unui număr de 1.800 imobile'.

Valoarea totală a lucrărilor este de 5.756.683 lei, din care comuna Limanu asigură o cofinanţare de 35%. Reţeaua de gaze va avea lungimea de 45 de kilometri, termenul de execuţie a proiectului fiind de doi ani. Potrivit sursei citate, Primăria Limanu va demara, în paralel, şi un program de asfaltare a străzilor. Prezent la începerea lucrărilor de la Limanu, preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Horia Ţuţuianu, a menţionat că prin realizarea acestei investiţii sudul litoralului nu va mai fi 'izolat' privind utilităţile, relatează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel