Constanţa: Lucrări pentru înfiinţarea reţelei de alimentare cu gaze, demarate în mai multe localităţi

[] []

10 iun 2019 / 16:36
Salveaza PDF Comentarii

Primăria Limanu a anunţat luni începerea lucrărilor pentru înfiinţarea reţelei de distribuţie a gazelor naturale în comună, cât şi în localităţile arondate, 2 Mai şi Vama Veche, proiect în valoare de circa 5,8 milioane lei, de care vor beneficia locuitorii din 1.800 de imobile, a informat administraţia comunală. 

Conform unui comunicat de presă transmis de Primăria Limanu, 'proiectul de alimentare cu gaze naturale presupune realizarea reţelelor de pe aproximativ 95% din străzile aferente teritoriului comunei, repartizate pe satele Limanu, 2 Mai şi Vama Veche, ceea ce va permite posibilitatea racordării unui număr de 1.800 imobile'.

Valoarea totală a lucrărilor este de 5.756.683 lei, din care comuna Limanu asigură o cofinanţare de 35%. Reţeaua de gaze va avea lungimea de 45 de kilometri, termenul de execuţie a proiectului fiind de doi ani. Potrivit sursei citate, Primăria Limanu va demara, în paralel, şi un program de asfaltare a străzilor. Prezent la începerea lucrărilor de la Limanu, preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Horia Ţuţuianu, a menţionat că prin realizarea acestei investiţii sudul litoralului nu va mai fi 'izolat' privind utilităţile, relatează Agerpres.


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25