Trei spărgători de case au fost prinși în flagrant. Hoții aveau mai multe fapte la activ

hoti
hoti

Trei bărbaţi cu vârstele cuprinse între 21 şi 32 de ani au fost reţinuţi. În urma percheziţiilor din această dimineaţă, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Stâlpeni, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, au recuperat peste 80% din bunuri.

Dimineață, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Stâlpeni, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, au efectuat cinci percheziţii domiciliare, pe raza municipiului Piteşti, a comunelor Ţiţeşti şi Stâlpeni, la locuinţele a trei persoane bănuite de săvărşirea de infracţiuni de furt calificat.

Din cercetări, poliţiştii au stabilit că începând cu luna august 2018 până în prezent, cei în cauză ar fi pătruns prin efracţie în mai multe locuinţe şi anexe, de unde ar fi sustras diverse bunuri, în valoare de aproximativ 9.000 de lei.

Prejudiciul, constând în bunuri electronice şi electrocasnice, a fost recuperat în proporţie de peste 80%.

După administrarea probatoriului, cei trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 21 şi 32 de ani, au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, urmând ca la data de 5 aprilie a.c. să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Cercetările continuă, pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

De asemenea, anchetatorii spun că în cursul nopţii precedente, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Stâlpeni au depistat în flagrant delict trei bărbaţi, în timp ce sustrăgeau bunuri dintr-o locuinţă de pe raza comunei Bălileşti. Cei trei bărbaţi au fost depistaţi în timp ce transportau bunuri dintr-o anexă a unei locuinţe, având deja în autoturism bunuri sustrase din aceeaşi locuinţă. Doi dintre bărbaţi, cu vârste de 43 şi 44 de ani, din Piteşti, au fost prinşi la faţa locului, ulterior fiind identificat şi depistat şi al treilea bărbat, de 39 de ani, din Piteşti, iar prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

După administrarea probatoriului, împotriva celor trei bărbaţi a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de 5 aprilie a.c., să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Totodată, a fost dispusă măsura indisponibilizării autoturismului care a fost folosit la comiterea faptei.

Vezi și: Polițist, "turnător" pentru spărgători. Cerea 30%

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel