PATRU morți în urma unui accident produs pe DN6, în Caraș-Severin, între două TIR-uri și un autoturism/ GALERIE FOTO

Accident grav în această seară pe DN6. Trei morți. 

UPDATE - 23:18: Polițiștii din Caraș-Severin au transmis un comunicat oficial cu privire la producerea accidentului grav de pe DN6. 

”În timp ce un bărbat de 60 de ani conducea un autocamion pe DN 6, din direcția Caransebeș spre Orșova, în afara localității Cornea, la km 402+100 metri, drum în aliniament, ar fi pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus din contrasens de un tânăr de 19 ani, autoturismul fiind ulterior strivit între autocamion și un TIR înmatriculat în Bulgaria, condus din direcția Orșova spre Caransebeș, de un bărbat de 50 de ani. 

Din accident a rezultat decesul a 4 persoane, trei din autoturism și un pasager din autocamion și rănirea conducătorului autocamionului care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. 

Cei doi conducători auto de 50 și 60 de ani au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind 0. În cauză, polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. Traficul rutier în zonă este în continuare restricționat până la finalizarea cercetărilor”, a transmis IPJ Caraș-Severin. 

UPDATE - 23:00: Pentru scoaterea victimei de sub remorca TIR-ului, încărcată cu cereale, a fost solicitata în sprijin o automacara din dotarea Inspectoratului pentru Situații de Urgență "BANAT" al județului Timis. Timp estimat de ajungere: 2-3 ore, a mai anunțat ISU. 

UPDATE - 22:00: În urma accidentului, trei persoane au fost încarcerate în autoturism. Acestea au decedat. Conducătorul unuia dintre TIR-uri a fost găsit inconștient, proiectat în afara acestuia. A fost preluat de un echipaj de ambulanță, a anunțat ISU Caraș-Severin. 

Condcatorul celui de-al doilea TIR este conștient, cooperant. De asemenea, a fost găsită o victimă, posibil un minor, prins sub unul dintre TIR-uri.

La fața locului intervine Detașamentul de Pompieri Caransebeș cu două autospeciale pentru descarcerare, o ambulanță SMURD și Punct de lucru Băile Herculane cu o autospecială pentru stins incendii, dar și Serviciului Județean de Ambulanță, cu două autospeciale. 

- Știrea inițială - 

Un grav accident de circulație a avut loc în această seară în județul Caraș-Severin. Trei persoane și-au pierdut viața, iar traficul rutier a fost blocat imediat după producerea tragediei. 

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 6, la kilometrul 402+150 m, în afara localității Cornea, județul Caraș-Severin, s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate două TIR-uri și un autoturism. În urma impactului a rezultat decesul a trei persoane din autoturism.

”În urmă cu puțin timp, pe DN 6, între localitățile Cornea și Domașnea, s-a produs un grav accident rutier în care au fost implicate 2 autocamioane și un autoturism.  Din primele informații, accidentul s-a soldat cu decesul a trei persoane. În acest moment, traficul rutier în zonă este blocat pe ambele sensuri de circulație.  La fața locului intervin polițiști de la Serviciul Rutier și Poliția Stațiunii Băile Herculane, pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, a transmis IPJ Caraș Severin. 

Circulația rutieră este blocată pe ambele sensuri de mers. Se estimează reluarea traficului în 60 de minute. Polițiștii rutieri au deschis o anchetă de cercetare penală pentru a vedea cum s-a produs accidentul și cine se face vinovat. 

GALERIE FOTO AICI!

Cinci mașini și un TIR, accident în Teleorman

Un alt accident deosebit a avut loc și pe drumul E 70, la Văceni în județul Teleorman. În incident au fost implicate cinci autoturisme și un TIR. Din fericire nu au fost înregistrate victime.

La fața locului au intervenit pompierii militari din cadrul Punctului de lucru Drăgănești Vlașca cu o mașină de stingere și o ambulanță SMURD.

Un vârstnic a intrat cu mașina într-un copac, la Piatra Neamț

Ca urmare a unui apel la 112, un echipaj de pompieri din cadrul Detașamentului Piatra Neamț a intervenit pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor și pentru curățarea carosabilului de elementele rezultate în urma producerii unui accident rutier pe DN 15, la ieșirea din municipiul Piatra-Neamț.

În accidentul rutier a fost implicat un autoturism care a părăsit partea carosabilă și a intrat într-un copac. În urma producerii evenimentului a rezultat o victimă, conducătorul auto, un bărbat de aproximativ 85 de ani, care s-a autoevacuat până la sosirea forțelor de intervenție.

Victima a fost preluată și transportată la UPU Piatra Neamț de un echipaj de la SAJ.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel