Trei persoane au fost reținute luni seară

Trei persoane au fost reținute pentru 24 de ore, luni seară, urmând ca marți să fie prezentate Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomița, cu propunere de arestare preventivă. Măsura a fost luată în urma celor nouă percheziții efectuate pe raza județelor Ialomița și Tulcea la persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de abuz în serviciu și fals intelectual.

Potrivit unui comunicat transmis de IGPR, perchezițiile au fost efectuate la sediile unor societăți comerciale, o unitate medicală din municipiul Slobozia, precum și la domiciliile mai multor persoane.

Din cercetări a reieșit faptul că, în luna noiembrie 2012, reprezentanții unității medicale ar fi încheiat contracte de prestări servicii cu societățile comerciale implicate, fără respectarea procedurilor legale.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au ridicat mai multe documente și unități de calcul pentru probarea activității infracționale.

De asemenea, patru persoane bănuite de săvârșirea de infracțiuni au fost conduse, pentru audieri, la sediul Inspectoratului Județean de Poliție Ialomița.

Vezi și: Alina Bica a scăpat de arestul la domiciliu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel