Trei noi parcări de reşedinţă deschise în Sectorul 6

Parcare Sectorul 6
Parcare Sectorul 6

Noile locuri de parcare au fost încărcate electronic pe platforma on-line a ADPDU Sector 6.


Bucureştenii care locuiesc în Cartierele Militari şi Drumul Taberei au un motiv de bucurie în plus atunci când ajung acasă: vor găsi mai rapid un loc de parcare. Primăria Sectorului 6, prin Administraţia Domeniului Public şi Dezvoltare Urbană (ADPDU), pune la dispoziţia membrilor comunităţii trei noi parcări de reşedinţă, după cum urmează:


- parcare de reşedinţă pe str. Cheile Orzei, la intersecţie cu Strada Fabricii, în spatele parcului reabilitat Tudor Vladimirescu, cu o capacitate de 45 de locuri,
- parcare de reşedinţă pe Strada Preciziei, în apropierea West Gate, cu o capacitate de 12 locuri,
- parcare de reşedinţă pe Aleea Parva, în apropierea Şcolii Generale nr. 57, cu o capacitate de 11 locuri.
„Cu aceste noi parcaje de reşedinţă continuăm programul de fluidizare a traficului auto în zona Militari, după ce au fost implementate cu succes şi sensurile unice pe străzile secundare. Parcările erau necesare pentru a răspunde solicitărilor venite din partea locuitorilor din zonă, dar şi pentru a elibera trotuarele de maşini", a declarat primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu.

Locurile de parcare nou create vor fi atribuite on-line


Toate cele 68 de locuri de parcare nou create au fost încărcate electronic pe platforma on-line dezvoltată de ADPDU Sector 6, astfel că acestea pot fi atribuite riveranilor într-un mod transparent.
„Toate aceste locuri de parcare vor putea fi contractate prin intermediul aplicaţiei electronice parcari.adps6.ro. Locurile de parcare vor fi disponibile pe site 10 zile, timp în care vor fi înregistrate solicitările pentru atribuire de la cetăţeni. Ulterior, acestea vor fi atribuite în funcţie de vechimea numărului de înregistrare", a explicat Eduard Paul Simion, directorul general adjunct al ADPDU Sector 6.

Sistemul electronic de atribuire a locurilor de parcare, disponibil din 15 aprilie


Reamintim că, începând din 15.04.2019, Serviciul Parcaje de Reședință a pus la dispoziția cetățenilor Sectorului 6 o nouă platformă online dedicată, ce poate fi consultată pentru dobândirea unui loc de parcare în cadrul parcajelor de reședință din sector.
Prin intermediul acestei platforme online, fiecare cetățean al Sectorului 6 va introduce adresa de domiciliu, iar aplicaţia va deschide automat harta locurilor de parcare disponibile pe o rază de 30 de metri de jur-împrejurul imobilului în care locuieşte. După completarea câmpurilor electronice cu datele cerute despre numărul de înmatriculare al autoturismului, marca auto, e-mail şi numărul de telefon, aplicaţia generează solicitarea electronică.

După generarea solicitării electronice, în câteva zile, aplicantul este anunţat că poate obține contractul de închiriere a locului de parcare. Trebuie precizat faptul că pentru adresa de domiciliu se poate aloca doar un singur loc de parcare.


La nivelul Sectorului 6, sunt disponibile aproximativ 41.000 de locuri de parcare de reședință

Pentru detalii suplimentare privind atribuirea parcajelor de reședință din Sectorul 6, locuitorii se pot adresa Serviciului Parcaje din cadrul ADPDU Sector 6 la sediul din Aleea Bistra nr. 1 sau la telefon 021.440.20.64, precum şi electronic, la contact@adps6.ro.
Programul de lucru cu publicul este luni, marţi, joi şi vineri, între orele 8.30-13.00, iar miercuri, între orele 13.00-18.30.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2021 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: publicitate@dcnews.ro


cloudnxt1
YesMy