Trei cupluri din Grecia divorțează din cauza VACCINULUI. Nu s-au înțeles dacă să-și inoculeze copiii

Sursă foto: Pexels
Sursă foto: Pexels

Subiectul vaccinării a devenit atât de serios încât trei cupluri din insula grecească Rodos au decis să divorțeze din cauza neînțelegerilor privind vaccinarea.

În motivările pe care le-au depus în instanță, toate cele trei cupluri au adus ca argument faptul că nu s-au putut înțelege în privința vaccinării anti COVID-19 a propriilor copii, scrie Radio DC News

Deși este posibil să existe și alte motive care au stat la baza intenției de divorț, cele trei cupluri au scris în hârtiile adresate judecătorului că vor să se despartă întrucât nu s-au putut pune de acord dacă își vor vaccina sau nu propriii copii.

Situația este similară în toate cele trei cazuri de divorț: cuplurile au între 40 și 50 de ani, iar părinții se situează pe poziții diametral opuse privind vaccinarea, unul dintre soți crezând că e necesar să-și vaccineze copiii, în timp ce celălalt soț este împotrivă.     

Pandemia a mai creat și alte situații dramatice

Astfel, doi soți dintr-un oraș situat în nordul Greciei ar putea pierde custodia celor patru copii ai lor întrucât s-au declarat împotriva vaccinului, sunt anti-mască și sunt împotriva folosirii testelor rapide pentru depistarea coronavirusului. Cei doi părinții au refuzat să-și trimită copiii la școală timp de aproape doi ani, întrucât testarea și măștile sunt obligatorii în școli.   

Mama celor patru copii a declarat la SKAI TV, că este împotriva măsurilor luate de autoritățile elene, scrie Greekreporter.   

”Dacă este voia lui Dumnezeu să ne îmbolnăvim, ne vom îmbolnăvi, fie că purtăm sau nu purtăm mască, fie că ne vaccinăm sau nu. Testele nu sunt de încredere”, a declarat ea.   

”Nu sunt de acord ca copiii mei să poarte măști, și nici să efectueze teste rapide. Nu sunt de acord să se facă proceduri medicale copiilor mei. Anul trecut nu ne-am trimis copiii la școală din același motiv”, a mai declarata aceasta.

Procurorul din orașul Serres, din nordul Greciei, de unde provine familia în cauză, a deschis o anchetă în caz pentru a stabili bunăstarea copiilor.

Citește și: Vaccinare copii 5-11 ani. S-au făcut aproape 1.000 de programări în mai puțin de 24 de ore

Vezi și: 5 motive pentru care NU trebuie să te infectezi INTENŢIONAT cu Omicron

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel