Urmărește emisiunea live


Trei copii și patru adulți, găsiți FĂRĂ VIAȚĂ într-o casă. Identitățile celor șapte NU au fost făcute publice

Sursă foto: Pixabay
Sursă foto: Pixabay

Șapte persoane, dintre care trei copii, au fost găsite decedate într-un imobil. 

Poliția americană a descoperit patru adulți și trei copii decedați într-o casă din South Moorhead, Minnesota, sâmbătă seara, relatează CNN. Relația dintre cele șapte victime nu a fost dezvăluită, iar poliția lucrează în continuare pentru a determina circumstanțele în care au survenit decesele, a transmis Departamentul de Poliție Moorhead într-un comunicat către stația afiliată CNN, KVRR.

Membrii familiei verificau dacă cei șapte sunt bine când au descoperit cadavrele și au sunat la 911, a raportat KARE, afiliat CNN. Nu au existat semne de intrare forțată sau violență la domiciliu, potrivit KVRR.

Toate cele șapte victime au fost transportate la Biroul de Medicină Legală din Ramsey County, unde vor fi stabilite cauzele morții lor, a mai spus poliția. Autoritățile au mai declarat că ancheta este în desfășurare și că identitățile victimelor vor fi făcute publice în zilele ce urmează. 

Membrii unei familii au fost descoperiți fără viață pe un traseu de trekking

Misterul din spatele morții unui cuplu din California, a fetiței lor și a câinelui familiei, care au fost găsiți pe un traseu de drumeții lângă Parcul Național Yosemite în august, ar fi luat sfârșit. Cauza morții pentru Jonathan Gerrish, Ellen Chung și fiica lor în vârstă de 1 an, Miju, a fost hipertermia cu posibilă deshidratare din cauza expunerii la mediul prea cald, a declarat șeriful din regiunea Mariposa, Jeremy Briese, într-o conferință de presă joi.

„Acesta este un incident foarte tragic, o situație cu adevărat tragică și a fost un caz unic de la început”, a spus Briese.

Primele cazuri de hipertermie

Cauza morții pentru câinele familiei, Oski, este încă nedeterminată, potrivit șerifului, dar se bănuiește că patrupedul ar fi avut probleme legate de căldura înăbușitoare. 

Decesele prin hipertermie sunt primele pe care șeriful Briese le-a văzut în cei 20 de ani de activitate în regiunea Mariposa, a spus el. Cei care au participat la căutare și salvare au găsit familia pe 17 august într-o zonă îndepărtată a Pădurii Naționale Sierra, lângă bifurcația de sud a râului Merced, potrivit biroului șerifului.

Citește aici mai mult: Familia decedată pe un traseu de trekking din California ar fi murit din cauza HIPERTERMIEI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel