Trei cineaşti români sunt nominalizaţi la premiile Emmy, 2012

Trei cineaşti români nominalizaţi la premiile Emmy 2012
Trei cineaşti români nominalizaţi la premiile Emmy 2012

Cineaştii români Şerban Porupcă, Adina Bucur şi Dragoş Stanomir au fost nominalizaţi la premiile Primetime Emmy 2012, pentru miniseria TV "Hatfields & McCoys", produsă de televiziunea History Channel în colaborare cu Castel Film şi realizată în România.

Autor: Mihaela Budescu

Potrivit Academy of Television Arts & Sciences, asociaţia care decernează premiile Primetime Emmy, Şerban Porupcă a fost nominalizat la categoria "cea mai bună regie artistică pentru o miniserie TV" (alături de John Vertrees, Derek Hill şi Sally Black), Adina Bucur a fost nominalizată la categoria "cele mai bune costume pentru o miniserie TV" (alături de Karri Hutchinson), iar Dragoş Stanomir a fost nominalizat la categoria "cel mai bun mixaj de sunet".

Miniseria de televiziune "Hatfields & McCoys", cu actorul Kevin Costner în rolul principal, este produsă de History Channel şi realizată integral în România la Castel Film. Seria TV a avut succes în Statele Unite, unde primul episod difuzat pe History Channel în 28 mai (Memorial Day) a înregistrat o audienţă de 13,9 milioane de spectatori.

 "Hatfields and MCCoys", care cuprinde trei episoade, descrie rivalitatea dintre familiile Hatfield şi McCoy, în primii ani după încheierea Războiului Civil din Statele Unite.

Cea de-a 64-a gală Primetime Emmy Awards va avea loc la Los Angeles, pe 23 septembrie. Gala va fi prezentată de actorul de comedie Jimmy Kimmel.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel