Trei bărbați, prinși de polițiști în timp ce voiau să fure un stâlp de înaltă tensiune. Se apucaseră să-l dezmembreze

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (PhotoMIX Company)
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (PhotoMIX Company)

Trei bărbați au vrut să fure un stâlp electric de înaltă tensiune de pe un drum agricol dintre localitățile Rasova și Hațeg, județul Constanța.

Potrivit IPJ Constanța, polițiștii din Cernavodă prins în flagrant delict trei bărbați, cu vârste cuprinse între 19 și 36 de ani, în timp ce dezmembrau un stâlp de înaltă tensiune aparținând unei rețele a furnizorului de energie electrică, în prezent dezafectată.

Polițiștii au găsit pe drumul agricol care face legătura între localitățile Rasova și Hațeg o dubă în care au fost descoperite mai multe bucăți metalice, care proveneau de la stâlpul de înaltă tensiune, precum și mai multe instrumente folosite pentru secționarea pilonilor și a stâlpului, scrie Mediafax.

Prejudiciul estimat este de aproximativ 100.000 de lei. Cantitatea de fier descoperită a fost predată părții vătămate. Polițiștii au deschis în acest caz un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Un polițist, de data aceasta, prins la furat într-un supermarket

Un poliţist ieşean de la Operaţiuni Speciale a fost prins furând dintr-un supermarket, la începutul lunii trecute.

Bărbatul ar fi intrat în interior cu un coş de cumpărături, a pus mai multe produse în el, apoi a lăsat coşul şi a încercat să iasă pe unde a intrat. A fost oprit de către paznici, care l-au percheziţionat. Asupra lui au fost găsite mai multe produse, printre care şi deodorante şi/sau parfumuri scumpe. Agenţii de pază au chemat poliţia, care a deschis un dosar penal, scrie Ziarul de Iași.

“La data de 4 aprilie, poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Urbană Iaşi au fost sesizaţi de către angajaţii unui centru comercial din municipiul Iaşi, despre faptul că au depistat o persoană care a sustras bunuri de pe raft. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au identificat bărbatul bănuit de comiterea faptei, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt. Cercetările continuă pentru stabilirea întregii situaţii de fapt şi luarea măsurilor legale”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi, atunci.

Identitatea hoţului a fost aflată de jurnaliştii “Ziarului de Iaşi” din surse specifice. Reprezentanţii IPJ Iaşi au refuzat să răspundă dacă poliţistul de la BOS este cercetat disciplinar, însă cel mai probabil primează cercetarea penală. BOS este o subsidiară din cadrul Poliţiei Române, care se ocupă cu filaje. Toţi poliţiştii lucrează în operativ, iar biroul de la Iaşi este condus de către Direcţia de Operaţiuni Speciale cu sediul în Bucureşti.

Citește mai departe>>

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel