Alt polițist, de data aceasta din Iași, prins la furat într-un supermarket

Alt polițist, de data aceasta din Iași, prins la furat într-un supermarket / Foto: Pixabay, de cocoparisienne
Alt polițist, de data aceasta din Iași, prins la furat într-un supermarket / Foto: Pixabay, de cocoparisienne

Un poliţist ieşean de la Operaţiuni Speciale a fost prins furând dintr-un supermarket.

Un alt polițist, de data aceasta din Iași, a fost prins la furat într-un supermarket. Bărbatul ar fi intrat în interior cu un coş de cumpărături, a pus mai multe produse în el, apoi a lăsat coşul şi a încercat să iasă pe unde a intrat. A fost oprit de către paznici, care l-au percheziţionat. Asupra lui au fost găsite mai multe produse, printre care şi deodorante şi/sau parfumuri scumpe. Agenţii de pază au chemat poliţia, care a deschis un dosar penal, scrie Ziarul de Iași.

“La data de 4 aprilie, poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Urbană Iaşi au fost sesizaţi de către angajaţii unui centru comercial din municipiul Iaşi, despre faptul că au depistat o persoană care a sustras bunuri de pe raft. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au identificat bărbatul bănuit de comiterea faptei, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt. Cercetările continuă pentru stabilirea întregii situaţii de fapt şi luarea măsurilor legale”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi. Identitatea hoţului a fost aflată de jurnaliştii “Ziarului de Iaşi” din surse specifice. Reprezentanţii IPJ Iaşi au refuzat să răspundă dacă poliţistul de la BOS este cercetat disciplinar, însă cel mai probabil primează cercetarea penală. BOS este o subsidiară din cadrul Poliţiei Române, care se ocupă cu filaje. Toţi poliţiştii lucrează în operativ, iar biroul de la Iaşi este condus de către Direcţia de Operaţiuni Speciale cu sediul în Bucureşti.

În privinţa lui P.C.B., acesta activează în cadrul acestui departament de puţin timp. El a activat mulţi ani în cadrul Poliţiei Rutiere Iaşi, unde putea fi observat la stradă pe una dintre cele două motociclete existente în cadrul IPJ Iaşi. “Cei de la BOS sunt oameni de elită, ca în filmele americane. Sunt atent selecţionaţi. Păcat de instituţia la care lucrează, că oamenii din BOS “ne ţin spatele”, cum spunem în jargonul nostru”, a spus un şef din Poliţia ieşeană.

Polițist din Cluj, reținut, după ce ar fi furat produse dintr-un magazin

Reamintim că un poliţist din cadrul IPJ Cluj a fost reţinut după ce ar fi fost prins furând produse dintr-un magazin în timp ce era îmbrăcat în uniformă, el fiind acum cercetat penal şi disciplinar în legătură cu această faptă, a informat miercuri IPJ Cluj, transmite Agerpres.

"La data de 5 aprilie a.c., în jurul orei 11,00, Poliţia municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată prin intermediul reprezentantului legal al unei societăţi comerciale din municipiul Cluj-Napoca, cu privire la faptul că un bărbat care purta uniforma de poliţie ar fi sustras două produse din interiorul magazinului. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, prejudiciul înregistrat fiind recuperat. Verificările declanşate au condus la stabilirea faptului că persoana în cauză, un bărbat în vârstă de 47 de ani, are calitatea de poliţist, astfel că, în contextul în care instituţia nu tolerează astfel de fapte care contravin eticii şi valorilor morale ale profesiei, în baza probatoriului administrat de către poliţiştii Biroului Control Intern a fost dispusă reţinerea acestuia pentru 24 de ore", se arată într-o informare transmisă de IPJ Cluj. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel