Transcript emisiune Mircea Badea, PUBLICAT în broșură: 'Record de vizualizări'

Jurnalistul Sorin Lucian Ionescu a spus că transcriptul emisiunii "În gura presei", de luni, 9 octombrie, este de tipărit în broșură.

"PENTRU TRANSCRIPTUL EMISIUNII DE LUNI SEARA "ÎN GURA PRESEI" DAU O BERE! E DE PUBLICAT ÎN BROȘURĂ!!!" - a scris ziaristul pe Facebook unde a primit o replică: "Va avea record de vizualizări!".

DC News a fost singurul site care a publicat transcriptul emisiunii lui Mircea Badea, ediția de luni, 9 octombrie.

Mircea Badea a făcut inițial un scurt istoric din momentul în care PSD a câștigat zdrobitor ultimele alegeri și până în prezent. Iată ce a spus:

"Avem un nou război între Dragnea și premierul pus de PSD. Scenariul cu Grindeanu se repetă unu la unu. S-a ales praful de legile justiției. S-a dus dracu' votul din decembrie 2016. Dar haideți să facem un scurt istoric.

Nu a trecut un an de la uriașa victorie în alegeri a PSD. Nu am fost fanul lui Dragnea, dar el este președinte PSD și sub conducerea sa, partidul a obținut un scor istoric.

La vremea aceea, nu știam că Sorin Grindeanu și Mihai Tudose există. Dragnea era impecabil atunci, vorbea numai despre programul de guvernare și nici nu răspundea la atacuri. Nu mă interesa de programul de guvernare, singurul meu interes era justiția. Fără justiție reală, nesubordonată, nici Sănătatea, drumurile, educația sau TVA nu valorează, deci nu mă interesa programul de guvernare.

A propus-o pe Shhaideh pentru funcția de premier. Am căutat pe Google să văd cine e. Apoi mi-am amintit că am văzut-o la niște emisiuni vorbind despre Constanța. Țineți minte, a zis Iohannis: 'NU!". Acum este în Guvernul României. Mai este vreo discuție despre soțul ei? Despre Siria? Despre toate prostiile alea?

Acum întreb: cum s-a ajuns la Grindeanu? Pentru mine, care sunt la curent, nu auzisem de el. De unde a răsărit? Mi-a dat un prieten sms: 'ăsta-i securist'. E un prieten care nu are legătura cu politica, un prieten, adică un om care trăiește și el pe aici, un om care doar se uita la televizor când l-a anunțat Dragnea pe Grindeanu.

[citeste si]

Apoi, după ce Grindeanu s-a baricadat în Guvern, după ce PSD și-a dat jos propriul Guvern, vine Dragnea și spune: 'Mihai Tudose'. Am căutat iar pe Google. Inițial, mulți se ia luau de fața lui, apoi propaganda s-a prins că Tudose 'e de bine'.

Fac o rectificare. Am spus că niciodată nu am fost fan Liviu Dragnea, n-ai cum să fii fanul unui om politic în România, însă a existat un moment. La un moment dat am fost fan Dragnea: momentul în care el a fost condamnat pentru referendum. Respect pentru lucrul acesta. Dacă se caută informații despre aceast lucru se găsește faptul că au votat morții, că au fost falsificate voturile, sunt niște făcături, însă nu pentru asta a fost condamnarea lui Dragnea", a zis Mircea Badea. Citiți continuarea AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel