Tramvaie, nou Colectiv. Radu Banciu: Doamna Firea, ați mierlit-o!

Radu Banciu, scrisoare după ce a vorbit de Halep: Au sărit să mă înjure
Radu Banciu, scrisoare după ce a vorbit de Halep: Au sărit să mă înjure

Un tramvai a rămas blocat marți, în București, chiar în mijlocul unei intersecții. Îndemnați de vatman, călătorii au încercat să împingă tramvaiul, însă fără rezultat. În acest context, Radu Banciu a tras un semnal de alarmă.

Bucureștenii călătoresc cu tramvaie foarte vechi care, în alte țări, ar fi scoase din uz. Realizatorul TV a spus că aceste mijloace de transport în comun sunt adevărate bombe cu ceas și oricând am putea avea un nou Colectiv.

"Doamna Firea, dacă aveți un pic de ghinion, veți avea sfârșitul lui Victor Ponta. Un astfel de tramvai nu ar mai fi trebuit să circule de ani buni pe șinele Capitalei. Dacă ați fi avut bun simț cu acest lucru ar fi trebuit să începeți. Sunt lucruri de urgență pentru București. Într-o zi, aceste tramvaie vor exploda, vor lua foc și atunci, doamna Firea, nu veți mai avea pe unde să scoateți cămașa. Atunci va fi sfârșitul dumneavoastră ca om politic.

Duceți-vă și peste cei de la Metrorex. Pe magistrala patru se circulă cu trenuri care au fost inaugurate de Nicolae Ceaușescu în 1979. Dacă acolo iese fum, cum s-a mai întâmplat, mor călătorii ca șobolanii. Doamna Firea, ați mierlit-o! Dacă acolo va fi un incident vom avea un nou Colectiv. La un moment dat, tot se va întâmpla. Cineva trebuie să facă ceva. Nu este în regulă ce se întâmplă. Am mai tras semnale de alarmă. Tramvaiele acestea, dacă vor mai circula 40 de ani, vor exploda. Nu poți circula cu asemenea vechituri. Doar linia unu beneficiază parțial de tramvaie noi.

"Nu poți să crești salariile și pensiile, dar să omori oamenii care urcă în tramvaie. Este o bătaie de joc uluitoare", a mai zis Radu Banciu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel