Traian Băsescu, ultima conferință la Palatul Cotroceni: Astăzi l-am botezat şi pe Răducu

Președintele Traian Băsescu a dezvăluit, sâmbătă seară, în ultima conferință de presă susținută la Palatul Cotroceni, la ce eveniment special a participat înainte de a-și prezenta bilanțul celor 10 ani la Preăedinția României. 

Traian Băsescu a declarat, în ultima conferinţă de presă susţinută la Palatul Cotroceni, că sâmbătă şi-a botezat primul nepot, Radu Băsescu Pricop, fiul cuplului Ioana Băsescu-Radu Pricop.

Întrebat, sâmbătă seară, dacă ia în calcul posibilitatea să devină prim ministru după zece ani la preşedinţie, Traian Băsescu a declarat, sâmbătă, că se va concentra mai mult pe familie în perioada următoare.

"Astăzi l-am botezat şi pe Răducu. Am doi nepoţei, vine unul şi în februarie. După ce ai fost preşedinte, nu îţi vine să mai fi prim ministru„, a declarat președintele Traian Băsescu.

Șeful statului mai are o nepoţică, Sofia Anais, fiica mezinei sale, Elena, aceasta urmând ca în luna februarie să nască şi cel de-al doilea copil.

Ioana Băsescu, fiica cea mare a lui Traian Băsescu a născut luna trecută un băiețel, anunțul fiind făcut prima oară chiar de către bunicul său, într-un mesaj pe Facebook: "Astăzi, in jurul orei 7.50, s-a născut primul Băsescu. Este sănătos, are 3,4 kg și țipă!".

Radu Tudor, despre Mircea Badea, "interzis la Cotroceni": Un ultim gest de sfidare din partea lui Traian Băsescu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel