Urmărește emisiunea live


Traian Băsescu: Știu de la SPP că locuința din Mihăileanu nu poate fi protejată

Președintele Traian Băsescu a declarat, sâmbătă, că nu a primit niciun răspuns cu privire la locuinţa în care va sta după ce va pleca de la Palatul Cotroceni, în condițiile în care, potrivit celor comunicate de Servicul de Protecție și Pază (SPP), casa din Mihăileanu ”nu poate fi protejată şi nu corespunde standardelor de securitate”.

Întrebat, în ultima conferință în calitate de președinte al României, dacă a primit un răspuns cu privire la locuinţa care îi va fi alocată în calitate de fost şef de stat de către Guvern și cine îl va aștepta mâine acasă, Traian Băsescu a răspuns: "Nu am primit niciun răspuns. Deocamdată ştiu de la SPP că cea din Mihăileanu nu poate fi protejată şi nu corespunde standardelor de securitate, pentru că sunt nouă familii acolo. Dar deocamdată stau la Lac 3, am 60 de zile, timp în care să locuiesc acolo. Nu asta mă frământă. Cine să mă aştepte acasă? Soţia, fetele, nepoţeii", a mărturisit președintele Traian Băsescu la Palatul Cotroceni.

În anul 2003, Traian Băsescu și soția sa au devenit proprietari ai unui apartament situat pe strada Ștefan Mihăileanu, după ce Primăria Capitalei i-a vândut președintelui întregul etaj, garajul și casa scărilor din vila interbelică, fostă reședință a consulului Germaniei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel