Traian Băsescu şi-a serbat ziua de naştere la Sinaia. Află cine a participat

Traian-Basescu
Traian-Basescu

Preşedintele Traian Băsescu se afla sâmbată în staţiunea Sinaia, de pe Valea Prahovei, unde şi-a sărbatorit în avans ziua de naştere, fiind cazat la Castelul Foişor, la aniversare prezentându-se lideri ai PDL.

La fel ca anul trecut, aniversarea lui Traian Băsescu coincide cu reuniunea Colegiului Director al PDL. În acest an preşedintele nu este aşteptat la şedinţa PDL, spre deosebire de 2011, când şeful statului a participat la întâlnirea democrat-liberalilor care a avut loc la Vila Lac 1, ocazie cu care a fost felicitat şi a primit din partea pedeliştilor un tablou reprezentând Portul Anvers.

Băsescu a plecat sâmbătă la Sinaia, unde şi-a sărbătorit ziua de nastere, într-un cadru restrâns, cu câţiva dintre liderii PDL de la centru, printre aceştia numărându-se preşedintele PDL Bucureşti Adriean Videanu şi fostul ministru al Transporturilor, Anca Boagiu.

Petrecerea a fost una discretă, niciun invitat nu a oprit să dea declaraţii. Boagiu, care, spun surse neoficiale, era cazată în apropiere, ar fi intenţionat să ajungă pe jos până la Foişor, însă s-a intors şi a solicitat o maşină la vederea jurnaliştilor.

"Aniversarea de mâine este un eveniment privat. Cu siguranţă nu va fi serbată în cadru public", a subliniat Bogdan Oprea, purtătorul de cuvânt al Administraţiei Prezidenţiale, în urmă cu o zi.

"Personal, nu i-am luat nimic, dar vom discuta în partid ce anume îi vom lua împreună", a precizat vicepreşedintele PDL Raluca Turcan, adăugând că îi transmite lui Traian Băsescu: "Mulţi ani înainte cu sănătate şi putere de muncă!".

Sulfina Barbu spune că îi urează lui Traian Băsescu "înţelepciune şi curaj"; "Îi doresc tot ce îmi doresc mie şi familiei mele şi anume sănătate, înţelepciune şi curaj!".

"Multă sănătate şi la mulţi ani!" este şi mesajul prim-vicepreşedintelui PDL Cezar Preda, în timp ce preşedintele Forţei Civice, Mihai Răzvan Ungureanu, îi adresează lui Traian Băsescu: "Sănătate, viaţă lungă şi bucurie!".

În urmă cu un an, când a împlinit 60 de ani, preşedintele Traian Băsescu şi-a serbat ziua la Vila Lac  împreuna cu parlamentari ai coaliţiei. Autor : Dinu Andreea Iulia
 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel