Traian Băsescu: PMP este sabotat în București și în țară

Fostul președinte Traian Băsescu consideră actuala campanie electorală "nedemocratică" și afirmă că PMP, partidul pe care îl conduce, a fost "sabotat" și în Capitală și în țară.

Invitat joi seară la B1 TV, liderul PMP, Traian Băsescu, a caracterizat actuala campanie electorală ca fiind "nedemocratică", apreciind că unii candidați "au fost discriminați, funcție de interesele politice ale unor televiziuni".

"PMP este sabotat nu numai aici (București - n.red.), ci și în țară pentru că este singurul partid care nu face înțelegeri cu nimeni în perioada aceasta și dacă are ceva de discutat, are după data de 5, dar până atunci n-a făcut înțelegere cu nimeni. Din acest punct de vedere, este o campanie nedemocratic desfășurată, dar nu putem reproșa televiziunilor private că spune eu pe tine nu vreau să te primesc, putem reproșa reglementărilor. Trebuia în legislație fixat: televiziunile private care doresc să organizeze dezbateri electorale sunt obligate să respecte următoarele standarde, dacă nu, ești o televiziune privată, nu te obligă nimeni să-i primești la televizor, dar dacă o faci, o faci echitabil.

Citește și: Băsescu, critici la adresa lui Iohannis: Este un semnal foarte prost

Eu sunt acum un om care se mișcă în societate. Mulți nu știu că alegerile sunt într-un singur tur sau nu știu că sunt alegeri, dar cei mai mulți nu știu cine sunt candidații. Nu mai vorbim de programe. (...) O mare problemă este că oamenii nu știu cine sunt candidații, deci votul va fi tot politic și nu pe candidați, deși alegerile la primărie sunt uninominale", a mai spus Traian Băsescu.

"Dezbaterile în România în raport cu problemele reale ale țării, dar și regionale, este absolut penibilă ca substanță. Pentru că cei vin la televiziuni nu citesc, nu se documentează, vin și fabulează la televizor și sunt și mulți realizatori care vin nepregătiți", a adăugat fostul președinte Băsescu.

Citește și: Băsescu, declarație surprinzătoare despre ministrul Justiției

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel