Băsescu, critici la adresa lui Iohannis: Este un semnal foarte prost

Liderul PMP, Traian Băsescu, consideră că "este un semnal foarte prost" reacția întârziată a președintelui Klaus Iohannis față de amenințările lui Vladimir Putin la adresa României și Poloniei.

"Nu sunt politician care nu are respect pentru Putin, dar acum nu pot să nu-l etichetez ca fiind propagandist. Putin știe foarte bine că România nu e amenințată pentru că a instalat elemente ale scutului antirachetă la Deveselu. Putin știe foarte bine că România este amenințată pentru că a intrat în NATO. Comunități mari, obiective strategice sunt în raza de acțiune a armatei Federației Ruse din 2004, de când am intrat în NATO. Ce avem noi acum e contramasură la posibile atacuri", a explicat Traian Băsescu, joi seară, la B1 TV.

Pe de altă parte, liderul PMP consideră că "este un semnal foarte prost" faptul că președintele Iohannis a oferit o replică la amenințările lui Vladimir Putin abia după cinci zile. 

"Trebuia să reacționeze imediat pentru că era un șef de stat. Este un semnal foarte prost, mai ales că a fost pus la contrapondere cu participarea la crosul d-nei în loc să stai la București, să-i dai o replică lui Putin care, vineri, alături de un premier al unui stat membru în NATO, făcea astfel de declarații. Aici e mult mai puternică semnificația. Foarte rău că nu reacționat Tsipras", a subliniat fostul președinte Băsescu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel